Beşiktaş Talisca'nın Yerini Pelkas İle Dolduracak

Süper Lig'i 4. sırada bitirerek UEFA Avrupa Ligi'ne gitme hazırlığı yapan Beşiktaş takımdan ayrılan Talisca'nın alternatifini PAOK takımında buldu.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş Talisca'nın Yerini Pelkas İle Dolduracak

Süper Lig'i 4. sırada bitirerek UEFA Avrupa Ligi'ne katılma hakkı kazanan Beşiktaş'ta yeni sezonun planlaması şimdiden başladı. Son 2 sezonda gösterdiği performansla Beşiktaşlıları mest eden Talisca'nın Manchester United ile söz kesmesinin ardından gözler bu mevkiye yapılacak olan transfere çevrildi.

Beşiktaş, Talisca'nın alternatifini Yunanistan'ın PAOK takımında buldu. PAOK formasıyla bu sezon 12 gol atan Pelkas Beşiktaş'ın listesinin başında yer alıyor.

Bu sezon PAOK'ta 3. sezonunu yaşayan 24 yaşındaki Yunan futbolcu 37 resmi maçta forma giyerken fileleri 12 kez havalandırdı. 10 numara pozisyonunda görev yapan Pelkas'ın yıldızı giderek parlıyor

Talisca gibi frikik atışlarını çok iyi kullanan Pelkas uzaktan mermi gibi şutlar atmasıyla tanınıyor. Yunanistan futbolunun parlayan yıldızı olarak gösterilen Pelkas süratli bir oyuncu olarak da dikkat çekiyor.

Yorumlar