Fulya Öztürk Kimdir, Evli Mi, Çocuğu Var Mı, Eşi Kimdir?

Fulya Öztürk CNN Türk muhabiri olarak görev yaptığı bölgelerdeki başarılı gazeteciliğiyle olduğu kadar özel hayatıyla da merak konusudur. Bu nedenle, "Fulya Öztürk Kimdir, Evli Mi, Çocuğu Var Mı, Eşi Kimdir?" soruları merakla soruluyor.

Google Haberlere Abone ol
Fulya Öztürk Kimdir, Evli Mi, Çocuğu Var Mı, Eşi?

Fulya Öztürk kimdir, evli mi soruları ünlü gazeteciyi haberlerinden dolayı takip eden insanlar tarafından merakla soruluyor. Daha önce bir ara FOX TV'de "Funda ile Umudun Olsun" programını sunan Öztürk, kendisine yakıştıramadığı işi bırakarak yeniden mesleğine dönüş yaptı. Peki, Fulya ile Umudun Olsun sunucusu kimdir ya da Fulya Öztürk kimdir? Fulya Öztürk kim, nereli, kaç yaşında, evli mi bekâr mı?

FULYA ÖZTÜRK KİMDİR?

Fulya Öztürk, televizyon dünyasının en çalışkan ve başarılı gazetecileri arasında yer alıyor.

fulya-ozturk-kimdir
Fulya Öztürk

 

Türkiye'nin uzun yıllardır CNN Türk ekranlarında kah İstanbul'da, kah Anadolu'da kah Azerbaycan'da kah Balkanlar'da görmeye alıştığı tek isim olarak bilinen Fulya Öztürk, FOX TV'de gündüz kuşakları programlarına rakip olarak hazırlanan Fulya İle Umudun Olsun isimli programı sunmaya başladı. 

Fulya Öztürk kimdir
Fulya Öztürk başarılı gazeteciler arasında sayılıyor

 

Gazetecilik ve muhabirlik tecrübesiyle ekrana gelen Fulya Öztürk, cinayetler, kayıp insanlar, uzun süredir kavuşamayanlar, karanlıkta kalan olaylar hakkında programlar yapıyor. Yayınlanmdığı ilk gün itibariyle dikkatleri üzerine çeken Fulya Öztürk, çalışkanlığı, dürüstlüğü, örnek kişiliğiyle herkesin takdirini toplayan gazeteci olarak biliniyor. 

Fulya Öztürk kimdir
Gazetecilikteki başarısını program sunuculuğunda da göstermeyi başarmış durumda.

 

Ekranlarda da sadece sadece gazeteciliğini ve araştırmacı kişiliğini ön plana çıkarmayı tercih eden Fulya Öztürk'ün programı daha ilk günden itibaren en çok izlenenler arasında yer almaya başladı. Peki, Fulya Öztürk kimdir? 

Fulya ile Umudun Olsun sunucusu Gazeteci ve muhabir Fulya Öztürk, Ocak 1989 yılında Adana'nın Seyhan ilçesinde dünyaya geldi.

Fulya Öztürk kimdir
Fulya Öztürk, ilk programından itibaren dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

 

Aslen Adanalı olan Fulya Öztürk, 5 kardeşli bir ailenin dördüncü çocuğudur. Öztürk'ün, 3 erkek bir de de kız kardeşi var.

Öztürk, ilk orta ve lise eğitimini Adana Gündoğdu Koleji'nde tamamladı.

Fulya Öztürk, 2006 senesinde Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo ve Televizyon bölümünde okumaya başladı.

Öztürk, üniversiteyi kazandığı ilk sene 2006 yılında televizyonculuk kariyeri başladı.

2007 senesinde Doğan TV'nin "Staj On Air" programıyla Star TV iç yapımlarda staj yaptı.

Fulya Öztürk kimdir
Fulya Öztürk, Fulya ile Umudun Olsun programında araştırmacı kişiliğini de sürdürmeye devam ediyor.

 

Profesyonel iş kariyerine 2008 senesinde CNN TÜRK Programlar Departmanı'nda başladı. 2010 senesinde CNN TÜRK Haber Merkezi'nde göreve başladı. 3 sene Kurgu Editörlüğü yaptı.

Birçok belgeselin ve haberin kurgusunu hazırladı. 2013 senesinde Saha Muhabirliği 'ne başladı. Fulya Öztürk birçok üniversite ve dernekten ödüller aldı.

"Yılın Muhabiri" ve "En İyi Özel Haber" dalında onlarca ödüle layık görüldü. Öztürk, ayrıca TEDx'te konuşmacı oldu.

2021 Yaz sezonu itibariyle FOX TV'de yayınlanan "Fulya İle Umudun Olsun" programını sunmaya başlayan Fulya Öztürk, daha ilk programıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Öztürk'ün başarısını daha da ilerleteceği tahmin ediliyor. 

Fulya Öztürk, programa başladığından bu yana herkesin takdirini toplamayı  başardı.

FULYA ÖZTÜRK EVLİ Mİ?

Gazetecilikteki ustalığını programlarda da gösteren Fulya Öztürk, sadece işi ve başarısıyla ön plana çıkmaya çalışan medyadaki nadir isimler arasında şimdiden yerini almış durumda. 

Eli mi bekar mı olduğunu merak edenler için belirtelim; Fulya Öztürk henüz evli değil.

Yorumlar

Metin Hell olsun sana