Selçuk Tepeli kimdir, nerelidir, kaç yaşında, babası nereli, hangi kanaldan geldi?

Selçuk Tepeli kimdir, nerelidir, kaç yaşında, babası nereli, hangi kanaldan geldi ve daha önce nerelerde çalışıyordu? FOX Ana Haber sunucusu Tepeli, Fatih Portakal'ın yerine haber sunmaya başlamıştı.

Google Haberlere Abone ol
Selçuk Tepeli kimdir nerelidir kaç yaşındadır?

Selçuk Tepeli kimdir, nerelidir, kaç yaşında, babası nereli, hangi kanaldan geldi ve daha önce nerelerde çalıştı? İşte FOX Haber sunucusu Selçuk Tepeli biyografisi: 

Selçuk Tepeli kimdir, nerelidir, kaç yaşında, babası nereli, hangi kanaldan geldi?
Selçuk Tepeli kimdir, nerelidir, kaç yaşında, babası nereli, hangi kanaldan geldi?

 

Selçuk Tepeli, FOX Ana Haber sunuculuğundan önce Habertürk Tv genel yayın yönetmenliği, Habertürk yayın danışmanlığı, Gazete Habertürk hafta sonu ekleri genel yayın yönetmeni gibi görevlerde bulunmuştu. Son olarak aynı kanalda yorumlarda bulunuyordu. 

Selçuk Tepeli kimdir, nerelidir, kaç yaşında, babası nereli, hangi kanaldan geldi?
Selçuk Tepeli 

 

SELÇUK TEPELİ KİMDİR?

FOX Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli 1974 yılında İstanbul'da dünyaya geldi.

İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 

Üniversite eğtimini ise Marmara Üniversitesi Fransızca Kamu Yönetimi Bölümü'nde tamamladı.

Gazeteci Tepeli, IEP Rennes'de Avrupa Birliği Avrupa'da Sınırlar ve Kamu Hareketleri üzerine mastırını yaptı.

Medya sektöründe Aktüel ve Newsweek Türkiye dergisi yayın yönetmenliğini yapan Selçuk Tepeli, Habertürk yayın danışmanlığı, Gazete Habertürk Hafta Sonu ekleri genel yayın yönetmeni görevlerini yürüttü.

Habertürk TV’de Ceyda Karan’la birlikte Eksen adlı programı yapan Selçuk Tepeli, Fatih Altaylı'nın görevi bırakmasından snora Habertürk TV Genel Yayın Yönetmenliği görevinde getirilmişti.

Selçuk Tepeli, gazetecilik kökenli olmasına karşın televizyonculuğa Habertürk'te başladı sonrasında ise FOX TV'de Fatih Portakal'dan boşalan görevle devam etti. 

Haber ve yorumlarında genellikle muhalif bir çizgi çizen Selçuk Tepeli, Fatih Portakal'ın aksine daha yapıcı eleştirilerde bulunan bir isimdir. 

Türkiye'nin ve devlet menfaatlerinin söz konusu olduğu haberlerde her zaman daha milli bir çizgide kalmayı tercih etmiştir. 

Selçuk Tepeli, Fatih Portakal'dan görevi böyle devralmıştı.

SELÇUK TEPELİ NERELİDİR?

Selçuk Tepeli, İstanbul'da Silivri ilçesine bağlı Beyciler Köyü'nde dünyaya geldi.

Tepeli FOX Ana Haber'de göreve başlaması köyü Beyciler'de sevinçle karşılanmıştı. Beyciler Muhtarı Yaşar Köse yaptığı afiş ile Fox Ana Haber'in yeni yüzü hemşerileri Selçuk Tepeli'ye yeni görevinde başarılar diledi.

Selçuk Tepeli kimdir
Selçuk Tepeli kimdir?

 

Beyciler halkı adına hazırlanan afişte, “Köyümüzde yetişmiş değerli hemşerimiz Fox Tv Ana Haber program sunucusu Sayın Selçuk Tepeli'yi tüm Beyciler halkı olarak gönülden tebrik ediyor, yayın hayatında başarılar diliyoruz…” ifadelerine yer verildi.


Yorumlar

Gönülay Akmanoğlu Fox TV şmdiye kadar Türk halkının haklarını koruyan hiç bir parti halkı adına yayın yapan kuruluştur.