İsmail Küçükkaya neden yok Halk TV'ye geçti, FOX'tan neden ayrıldı?

İsmail Küçükkaya neden Halk TV'ye geçti, FOX TV'den neden ayrıldı? Çalar Saat'ten ayrıldı mı, izinde mi, konuyla ilgili bir açıklama var mı? Programı bugün yani 10 Haziran 2022 Cuma günü neden sunmadığı ortaya çıktı. Yazının devamında okuyabilirsiniz.

İsmail Küçükkaya Halk TV'ye geçti, FOX TV'den neden ayrıldı? İsmail Küçükkaya neden yok, programı bitti mi, Çalar Saat'ten ayrıldı mı, izinde mi, konuyla ilgili bir açıklama var mı?

FOX TV'de hafta içi her gün sabah saatlerinde ekrana gelen Çalar Saat programının sunucusu İsmail Küçükkaya 10 Haziran 2022 Cuma günkü programda ekrana çıkmayınca seyirci merak etmeye başladı. 

>>>YENİ DETAY GELDİ, HALK TV'YE GEÇTİ

İsmail Küçükkaya neden yok, ayrıldı mı, izne mi ayrıldı?

Konuyla ilgili meraklı soruların cevabını bulmak için yaptığımız kısa bir araştırmada işin aslını öğrendik.

Küçükkaya bu sezon ikinci kez aniden ortadan kayboluyor. 

Daha önce yani nisan ayının ortalarında bir anda ortadan kaybolan Küçükkaya herkesi şaşırtmış ve nerede olduğu merak edilmişti.

Küçükkaya, program bitiminde yaptığı açıklamada, uzun bir aradan sonra ilk kez izin kullanacağını belirterek bir haftalık müsaade istediğini söylemişti.

Bir haftalık aradan sonra ekrana dönüş yapacağını ifade etmişti.

İsmail Küçükkaya önceki yıllarda bu şekilde izin yapmamıştı. Her yıl yaz aylarında 2 aylık bir izne ayrılır; sonra sezonun sonuna kadar çalışırdı. 

Bu şekilde çalışan bir diğer isim ise Fatih Portakal'dı. Portakal bir önceki sezonun başlangıcında kanala veda etmişti. 

İsmail Küçükkaya neden yok, ayrıldı mı, izinde mi?
İsmail Küçükkaya ABD'den resim paylaştı

 

Küçükkaya ise devam kararı almıştı. Kanalın, izin konusunda bir politika değişikliğine gittiği tahmin ediliyor. Bunun Küçükkaya'yı nasıl etkileyeceği ise merak konusu olurken; Küçükkaya'nın tatil için ABD'yi tercih ettiği öğrenildi.

İSMAİL KÜÇÜKKAYA 10 HAZİRAN CUMA GÜNÜ İÇİN AÇIKLAMA VAR MI?

İsmail Küçükkaya en son 9 Haziran 2022 Perşembe günü TÜSİAD başkanını konuk ederek ekrana çıkmıştı. Programda hiçbir sorun yaşanmadı. Ancak bugünkü programa farklı bir isimle başlandı. 

Çalar Saat'i bugün sunan İlker Karagöz, İsmail Küçükkaya'nın nerede olduğuna dair hiçbir açıklamada bulunmadan programa başladı. 

İsmail Küçükkaya neden yok, programı bitti mi?
İsmail Küçükkaya neden yok, programı bitti mi?

 

İsmail Küçükkaya'nın da sosyal medya hesaplarından veya herhangi bir platformdan açıklaması, paylaşımı bulunmuyor.

Ani bir şekilde programdan ayrılması veya programı ani bir şekilde sunmamaya başlaması akıllara "kovuldu mu veya istifa mı etti?" sorularını getiriyor.

İsmail Küçükkaya dünkü programın sonunda, "Efendim sizlerden bir günlük müsaade rica edeceğim. Pazartesi sabahı görüşmek üzere. Esen kalın" diyerek bir günlük izin kullandığını; ancak neden olduğunu söylemedi. 

YENİ DETAY GELDİ

İsmail Küçükkaya'nın önce kısa sonra uzun süreli izinlerinden sonra yeni bir gelişme yaşandı.

Kanalla anlaşmazlık yaşadığı geçen sezon belli olan İsmail Küçükkaya'nın şimdi CHP'nin yayın organı olarak nitelendirilen Halk TV'ye geçtiği öğrenildi.

Halk TV yönetimi tarafından duyurulan karar henüz Küçükkaya tarafından teyit edilmedi.

İSMAİL KÜÇÜKKAYA KİMDİR?

İsmail Küçükkaya kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

İşte detaylı cevapları: