Final okulları bursluluk sınavı sonuçları 2020 açıklandı mı?

Final okulları bursluluk sınavları 23-24 Şubat 2020 tarihlerinde yapıldı. Final okulları bursluluk sınavları sonuçları açıklandı mı? Final Okulları kimindir, sahibi kimdir? Final Okulları iletişim bilgileri ve telefon numaraları üzerinden sonuçları öğrenmek mümkün.

Google Haberlere Abone ol
Final bursluluk sınavı sonuçları açıklandı mı?

Final okulları bursluluk sınavları 23-24 Şubat 2020 tarihlerinde yapıldı. Sınava katılan öğrenciler Final Okulları Bursluluk sınavı 2020 sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığını merak ediyor. Final Okulları Bursluluk Sınavları 2020 sonuçları için kurumun iletişim bilgileri ve telefon numaraları üzerinden öğrenmek mümkündür.

Final Okulları bursluluk sınavları sonuçları açıklandı.

Sınav sonuçları, öğreniler ve velileri tarafından öğrenilebiliyor.

Sonuçları öğrenmek için sınavın yapıldığı şubeye gidilmesi gerekiyor.

Final Okulları Bursluluk sınavlarına ilk okul 3-4 ve ortaokul 5-6-7 ile lise 8-9-10-11'inci sınıflar katılmıştı.

Final Okulları Bursluluk sınavlarında başarı gösteren öğrenciler, özel okul yönetimi tarafından aldıkları puanlara göre bursluluk kazanacak.

Kazanılan bur oranları yüzde 80'e kadar çıkabiliyor.

İsteyen öğrenciler, bu oranlar kapsamında eğitimini bu okullarda sürdürebilirler.

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan sınavlardan sonra veliler ve öğrenciler Final Okulları bursluluk sınavı sonuçları açıklandı mı açıklanmadı mı sorusunu daha sık sormaya başladı.

FİNAL OKULLARI HAKKINDA

Türkiye'nin saygın eğitim kurumları arasında yer alan Final Okulları ne zaman nerede kim tarafından kuruldu?

FİNAL OKULLARI KİMİN, SAHİBİ KİMDİR?

Final Okulları'nın sahibi İhsan Özen'dir. Final Okulları'nın kuruluş İstanbul Dershanesi ile başlar. Daha sonra Final Dershaneleri ile devam eder. Sonrasında ise Final Okulları olarak eğitim faaliyetlerini sürdürür. Elazığ'da başlayan eğitim faaliyetleri bugün Türkiye'nin dört bir yanındaki şubeleriyle devam etmektedir. Peki, Final Dershaneleri'nin kurucus İhsan Özen kimdir?

İHSAN ÖZEN KİMDİR?

Final Okulları veya Final Derhanesi'nin sahibi ve kurucusu İhsan Özen'in biyografisi şöyle:

İhsan Özen 21 Mayıs 1951 tarihinde Bursa'nın Karacabey ilçesinde Tophisar Köyü'nde dünyaya geldi.

İlkokulu aynı köyde birleştirilmiş sınıflarda okudu. Orta öğrenimine önce Bandırma ardından Karacabey Orta Okullarına giderek devam etti ancak şartlar gereği Mustafa Kemal Paşa Sanat Enstitüsü orta kısmından mezun oldu.

Karacabey’de lise açılışı ile Karacabey Lisesi'ne kaydını yaptırdı ve bu lisenin ilk mezunları arasında yer aldı. 1969 yılında Gayrettepe Özel Mühendislik ve Mimarlık Yüksek Okulu’nda bir yıl okuduktan sonra özel okulların kapanması dolayısı ile sınavlara girdi, Elazığ Mühendislik ve Mimarlık Akademisi'ni kazandı ve buradan makine mühendisi olarak mezun oldu.

Ülkenin çalkantılı bir dönemden geçtiği yüksek öğrenim yıllarında, öğrenci dernekleri ve sivil toplum kuruluşlarına katılarak ülkenin sosyal, ekonomik, siyasi problemleri ve çıkış yolları ile ilgili çalışmalarda aktif rol aldı. Okul bitimine müteakip Elazığ Belediyesi’nde makine mühendisi olarak görev yaparken Elazığ Akşam Sanat Enstitüsü’nde ders verdi.

1977 yılının sonlarında Polatlı Topçu Okulu’nda yedek subay eğitimi görerek başladığı askerlik görevini, uçak savar subayı olarak Merzifon Hava Üssü’nde tamamladı. Askerlikten sonra Bursa’da Necmiye Hanım ile evlenip tekrar Elazığ’a döndü ve 1980 yılında İstanbul Dershanesi’ni hizmete açtı.

Sivil toplum kuruluşlarında edindiği arkadaşları ile birlikte İstanbul Dershanesi’ni kısa zamanda doğunun en büyük öğretim kurumu haline getirdi. 1987 yılında İstanbul’da ‘Final’ adı altında üniversiteye hazırlık dergisini çıkaran İhsan Özen, 2006 yılında Final Okullarının kuruculuğunu üstlendi.

Halen okulların kurucu başkanılğını, yayıncılık ve dershanecilik faaliyetlerini sürdürmektedir. 

Final Okulları Bursluluk Sınavı 2020 sonuçları okulların bizzat yönetimlerinden  öğrenilebilir.

Final Okulları İletişim ve Telefon Numarası ise

İstanbul için şöyle:  0(212) 286 67 13

Ankara Telefon: 0312 314 35 36

Adana Telefon: 0322 235 78 78

Kaynak: Son Haberler

Yorumlar

sonuçlar ne zaman Final bursluluk sonuçlarının ne zaman açıklanacağını bilen var mı? Benim de kızım girdi sınava ve sonuçları merakla bekliyorum. Cevap lütfen.
Davud barunduk Sınavlar
Fazilet sefil Bursluluk sınav sonuçlarını buradan ogrenebiliyormuyuz.
Emine Bursluluk sınavı sonuçları
Arda Kılıçarslan Bursluluk sınav sonucunu öğrenmek istiyorum.