Fenomen Kader Yıldız nişanlısı kimdir, nereli, nasıl öldü? (Didem Arslan Yılmaz Kader Yıldız olayı nedir)

Fenomen Kader olarak bilinen Kader Yıldız, Show TV'de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz'ın programına konuk olan bir annenin feryadının konusu oldu. Peki, Fenomen Kader Yıldız nişanlısı kimdir, nereli, nasıl öldü? (Didem Arslan Yılmaz Kader Yıldız olayı nedir)

Google Haberlere Abone ol
Fenomen Kader kimdir, neden öldü? (Kader Yıldız)

Fenomen Kader, Didem Arslan Yılmaz ile Vazgeçme programında günlerdir konuşuluyor. ekranlarda feryat figan kızının katilini arayan bir annenin genç yaşta ölen kızıdır. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programının 21 Ekim 2022 tarihli bölümüne katılan bir kadın fenomen Kader Yıldız isimli genç kızın annesi olduğunu, kızının intihar ettiğini ve gerçek suçluların bulunması için yardım talebinde bulundu. Fenomen Kader Yıldız nişanlısı kimdir, nereli, nasıl öldü? (Didem Arslan Yılmaz Kader Yıldız olayı nedir)

Nişanlısının kendisini aldattığını öğrenen Kader Yıldız, 8 Ekim 2022 tarihinde İstanbul'da bir AVM'nin teras katından atlayarak intihar etti. Show TV'de görüntüleri yayınlanan Kader'in atlamadan önce gizemli bir kadın tarafından kurtarılmak istendiği ancak kurtarılamadığı görülüyor.

FENOMEN KADER KİMDİR? (DİDEM ARSLAN YILMAZ, KADER YILDIZ OLAYI)

Kader'in annesi Didem Arslan Yılmaz'ın programına çıkarak kızının neden intihar ettiğinin bulunmasını istedi. Annesi, Kader'in ölümünün ardında başka şeyler olduğunu ifade ederek suçlunun bulunarak cezasını bulmasını istediğini söyledi.

Kader'in Berkan isimli bir kişiyle nişanlandığı, nişanlısının kendisini aldattığı ileri sürülüyor. İddialara göre Berkan isimli nişanlısı uyuşturucu madde de kullanıyordu.

Didem Arslan, Kader kimdir, neden öldü?
Kader Yıldız'ın annesi Gülnaz Yıldız

 

Henüz 25 yaşında olan Kader'in sosyal medyada videolar yayınladığı ve kendi çapında fenomen olduğu belirtiliyor.

Aynı zamanda bir anestezist olduğu öğrenilen Kader'in geçtiğimiz iki hafta önceki Cumartesi günü Beylikdüzü'ndeki bir AVM'nin terasından atladığı öğrenildi.

İddiaya göre Kader yakın zamanda nişanlandı. Ancak bir takipçisi ona, nişanlısının kendisini aldattığını gösteren bir fotoğraf gönderdi. Bunu gören Kader, canına kıymaya karar verdi.

Kader'in annesi Gülnaz hanım, kızının nişanlısı Berkan'ın aynı dönemlerde Arzu isminde bir kadınla birikte olduğunu, Kader'e aldığı eşyaların aynısından Arzu'ya da aldığını söyledi.

Yorumlar