Fenomen Huriye kimdir, nereli, TikTok videoları reklam mı, kaç yaşında?

Fenomen Huriye TikTok videoları üzerinden yaptığı reklamlar ile Didem Arslan Yılmaz'ın programında söyledikleri birbiriyle çeliştiği için tartışmalara neden oldu. Yılmaz, Huriye'nin gerçekten mağdur olduğu için yoksa reklam için mi yayına çıktığını sorguluyor.

Google Haberlere Abone ol
Fenomen Huriye kimdir, nereli, TikTok videoları re

Fenomen Huriye kimdir, nereli, TikTok videoları reklam mı, kaç yaşında, ailesi tarafından mağdur edildiği doğru mu? Didem Arslan Yılmaz, Huriye ile kızı Bengisu'nun kendilerine, "Mağduruz, çok baskı görüyoruz" şeklinde kendilerine başvuru yaptığını belirterek şu anda bazı durumlardan şüpheli olduğunu söyledi. Yılmaz, kadına şiddet olaylarının zirvede olduğu bir dönemde Huriye ile kızına sessiz kalamayacağını düşünerek hareket ettiğini ve yardım eli uzattığını; ancak karşısında reklam yapmak için geliyormuş gibi bir izlenim veren kişiler olduğunu belirterek kızgınlığını ifade ediyor. Peki, Fenomen Huriye kimdir, nereli, TikTok videoları reklam mı, kaç yaşında?

Fenomen Huriye kimdir, nereli, TikTok videoları reklam mı, kaç yaşında
Fenomen Huriye kimdir, nereli, TikTok videoları reklam mı, kaç yaşında

 

Show TV'de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz ile Vazgeçme programı son iki günde Huriye ile kızı Bengisu'nun hikayesi gündeme getiriliyor. Huriye ile kızı Bengisu, yayına, yaşam tarzları nedeniyle çevrelerinden baskı gördüklerini, babaları ve komşuları da dahil birçok kişinin tehdidi altında olduklarını ileri sürerek yardım talebinde bulunuyor. Ancak, sunucu Yılmaz, iki ismi yayına aldıktan sonra gelen telefonlar ve mesajlar sonrasında fikrini değiştirdi. Yılmaz, ikilinin aslında reklam amacıyla kendilerini kullanmaktan şüpheleniyor. Nedeni ise, mağdur olduğunu söyleyen Huriye, TikTok üzerinden yarı çıplak şekilde yayınlar yaptığı ortaya çıkınca da zor durumda kaldı. 

1977 doğumlu olduğunu belirten Fenomen Huriye aslen Karadenizlidir. Huriye ile kızı Bengisu Kocaeli'nin Körfez ilçesinde ikamet ediyorlar.

HAYATI TACİZ MESAJLARIYLA DEĞİŞTİ

Huriye Akbaş, 25 yıllık eşinin eniştesi tarafından kendisine uygunsuz mesajlar atıldığını ve tüm hayatının bu mesajlardan sonra değiştiğini anlattı. 45 yaşındaki Huriye Akbaş, canlı yayında hayat hikayesini ve yaşadığı zorbalıkları anlattı. 25 yıllık eşi Süleyman ile ailesinin zoruyla evlendiğini söyleyen Huriye Akbaş, eşiyle mutlu bir evliliği olmadığını ve sadece çocuklar için bu evliliğe katlanmaya devam ettiğini anlattı. İlk çocuğu olan ve programa birlikte katıldığı Bengisu’nun doğumunda hastanede rehin kaldığını iddia eden Huriye, eşinin evine hiç bakmadığını ve kendisini arkadaşlarına mecbur ettiğini söyledi. 2017 yılında eşinin eniştesinin kendisine uygunsuz mesajlar atmaya başladığını ve bu yaşananları ailesiyle paylaştıktan sonra ise kendisine ‘Bunları bize eşin Süleyman yaptırıyor. Bizi tehdit etti, seni de izliyor dikkat et.’ dediğini öne sürdü.

Fenomen Huriye kimdir, nereli, TikTok videoları reklam mı, kaç yaşında?
Fenomen Huriye kimdir, nereli, TikTok videoları reklam mı, kaç yaşında?

 

ANNE KIZ CANLI YAYINDA İDDİALARDA BULUNDU

Anne ve kızın iddiaları programın canlı yayına damga vurdu. Huriye Hanımın kızı Bengisu Şen ise ‘Korku tünelinde gibiyiz. Annemle gece başımıza bir şey gelmesin diye nöbetleşe uyuyoruz. Babam annem ve beni ölümle tehdit ediyor.’ dedi. Huriye Hanım, kendi ailesinin de eski kocasıyla bir olup kendisine ve kızı Bengisu’ya tehditler savurduklarını ve kendilerini ölümle tehdit ettiklerini iddia etti. Tüm bu yaşadıklarından sonra sosyal medyada sesini duyurmak ve şiddet gören tüm kadınların sesi olmak isteyen Huriye Hanım, hem kendisine hem de kızı Bengisu’ya TikTok hesabı açtı.

"SESİMİ DUYURMAK İÇİN FENOMEN OLDUM"

TikTok’ta takipçisini yükseltmek ve sesini daha geniş kitlelere duyurmak için videolar çekmesi gerektiğini anlatan Huriye Akbaş, ‘Benim amacım TikTok fenomeni olmak değil sesimi duyurmaktı.’ dedi. Tüm bu anlatılanların ardından devreye giren sunucu Didem Arslan Yılmaz ise ‘Siz psikolojik bir tedavi görüyor musunuz? Bu anlattıklarınız gerçek olamayacak kadar ütopik.’ ifadelerini kullandı. Kocası ve ailesinin tuttuğu kişiler tarafından takip edildiğini ve ölüm tehditleri aldığını iddia eden Huriye Hanım, anlattıklarıyla büyük şaşkınlık yarattı. Sunucu Didem Arslan Yılmaz, ‘Bu konu hakkında araştırmadan bir şey diyemiyorum. Biz bu durumu güzelce araştıralım, neler yapabilir bakalım. Çünkü TikTok takipçileriniz bize ulaşıp çok farklı şeyler söylüyorlar.’ diyerek farklı bir konuya geçiş yaptı.

Fenomen Huriye kimdir, nereli, TikTok videoları reklam mı, kaç yaşında?
Fenomen Huriye

 

Fenemon Huriye, anne ve babasının da kendilerini terk ettiğini, kendilerine bakmadığını ileri sürünce Yılmaz, annesini canlı yayına davet etti. Canlı yayına gelen Huriye'nin annesi kızının söylediği her şeyin yalan olduğunu söyledi.

Fenomen Huriye'ye ile ilgili en son, canlı yayına bağlanan bir şahıs, onlarla borç para nedeniyle davalık olduğunu söyledi. Huriye ile kızı Bengisu ise söylenenleri tamamen inkar etti.

"BİRİ BENİ TAKİP EDİYOR"

Huriye'nin en önemli ve dikkat çeken özelliği ve iddiası ise, "Birilerinin kendilerini takip ettiğini, hatta arabada GPS cihazı olduğunu" ileri sürmesidir. 

Fenomen Huriye kimdir, nereli, TikTok videoları reklam mı, kaç yaşında
Fenomen Huriye ve annesi Safinas hanım

 

Fenomen Huriye'yi tanıyanlar, "Bu kadın sadece reklam yapmak ve ünlü olmak için canlı yayına çıktı. TikTok'ta yaptığı videolarda da sürekli orasını burasını açarak yayın yapıyor." şeklinde ifadelerle onu tanımlıyor.

Huriye, yayınladığı bir videosunda yan taraftaki evin boşaltıldığını, odaya kameralar yerleştirildiğini ve kendisinin buradan takip edildiğini ileri sürüyor. Kameraların yerleştirildiği daireden kendisinin izlendiğini ileri süren Huriye, bunların eski kocası tarafından yapıldığını iddia ediyor.

TikTok Huriye videoları: 

TikTok Fenomen Huriye'nin bazı videoları şöyle: 

@___curlygirl #keşfet ♬ Original Sound - Unknown

@___curlygirl #keşfet ♬ SESTEKİ HERKES ÇOK GÜZEL LAAAĞN HOT BACILARIM - defny

@___curlygirl #keşfet #ilk ♬ Beggin' - Måneskin

 

Yorumlar