Fenerbahçe'de Mesut Özil sürprizi

Fenerbahçe'nin ikinci sezona Mesut Özil transferini yaparak büyük bir moralle başlamak istediği belirtiliyor. İddiaya göre Ali Koça, Mesut Özil için kesenin ağzını açtı ve girişimlere başladı. Ancak Özil'in Avrupa'nın büyük kulüpleri tarafından da istendiği ve transferinin biraz zorlu olacağı konuşuluyor. Öte yandan Özil'in nişanlısının Türkiye'de yaşamak istediği de gelen bilgiler arasında. Bunun da Özil'in Fenerbahçe'yi tercih sebepleri arasında sayılabileceği belirtiliyor.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'de Mesut Özil sürprizi

Transferde geç kalan Fenerbahçe, bir hafta içinde en az 2 yeni futbolcuyu takıma getirmek için çalışıyor. Sarı-lacivertli takımda Mesut Özil sürprizi yaşanıyor. Orta saha, kanat ve forvet için de girişimler sürüyor. İşte Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz gün FBTV'de yaptığı 'Camiaya Sesleniş' programında “5 bölgeye transfer yapmak istiyoruz. En az 3, mümkünse 4 transfer gerçekleştireceğiz” demiş ve stoper, orta saha, sağ ile sol kanat ve forvet için transfer düşündeklerini duyurmuştu.

Transfer döneminin bitimine yaklaşık 2 hafta kalması ve dün Türkiye Kupası'nda Ümraniyespor'a karşı alınan şok mağlubiyet sonrası girişimler hız kazandı.

Fenerbahçe'de sık sık gündeme gelen Mesut Özil ismi tekrar ortaya çıktı. Arsenal Menajeri Unai Emery'nin takımda istemediği Mesut için Fenerbahçe'nin girişimde bulunduğu belirtildi.

Fenerbahçe Başkanı, Mesut Özil'i kiralayarak hem takımı güçlendirmek hem de böyle önemli bir isimle taraftarını karşısına çıkıp sezon başındaki olumlu havayı tekrar diriltmek istiyor.

İngiliz basını, Arsenal'in Mesut'u başka bir takıma kiralamak istediğini ve maaşının bir kısmını da karşılamaya hazır olduğunu yazdı.

Fenerbahçe'nin Arsenal'e 1.5 yıllık kiralama teklifi yaptığı Mesut için Juventus, Milan, Inter ve Manchester United gibi rakipler var.

Daha önce Fenerbahçe'de oynamak istediğini söyleyen Mesut içi sarı-lacivertli takımın en büyük avantajı yıldız futbolcunun nişanlısı Amine Gülşe'nin Türkiye'de yaşamak istemesi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un bu transfer özel olarak ilgilendiği ve tüm imkanları seferber ettiği öğrenildi.

Yorumlar