Fenerbahçe Kulübünün kongresi

- Seçimli olağan genel kurulda oy kullanma süreci devam ediyor - Başkan adayı Ali Koç: "Herkese teşekkür ediyorum. Onlar sayesinde buralara geldik. Bir hayali gerçekleştirmek üzere, onlar bize, biz onlara inandık" - "Aziz Yıldırım'a kızgın değilim, o benim başkanım"

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe Kulübünün kongresi


İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe Kulübü Seçimli Olağan Genel Kurulu'nda oy kullanma süreci sürüyor.

Ülker Stadı'nda gerçekleştirilen kongrenin ikinci gününde başkan adayları Aziz Yıldırım ile Ali Koç, oy kullanmaya gelen kongre üyelerini karşıladı.

Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Koç, Fenerbahçe Kulübünün çok önemli bir gün yaşadığını söyledi.

Herkesi oyunu kullanmak için stada davet eden Ali Koç, taraftarların sevgisi sayesinde buralara kadar geldiğini dile getirdi. Koç, kendisine destek olan herkese teşekkür ederek, şunları kaydetti:

"Bir hayali gerçekleştirmek üzere, onlar bize, biz onlara inandık. Fenerbahçelilere sesleniyorum; lütfen gelin oyunuzu kullanın, sabredin biraz. Hepinizi bekliyoruz. Güzel bir gün. Güneş doğdu. İnşallah yarın sabah daha güzel güneş doğacak. Kongreye yüzde 85-90 katılım olur. Dereyi görmeden paçaları sıvamıyoruz. Büyük bir sevgi ve teveccüh var. Taraftar herhalde bana inanıp güveniyor, seviyor. Ben zaten taraftarım, taraftar olduğum için aday oldum. İnşallah Fenerbahçe için en hayırlısı olur. Aziz Yıldırım'a kızgın değilim, o benim başkanım."

Yorumlar