Fenerbahçe Brezilyalı futbolcu Jailson'u transfer etti

Fenerbahçe, Gremio oyuncusu Brezilyalı Jailson'u transfer etti. Fenerbahçe, Jailson'un İstanbul'da sağlık kontrolünden geçmesinin ardından resmi sözleşmeyi imzalayacağını açıkladı

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe Brezilyalı futbolcu Jailson'u transfer etti

Son dakika haberine göre; Fenerbahçe, Brezilyalı orta saha Jailson'un transferi konusunda anlaşma sağlandığını açıkladı! Daha önce 7 transfer yapan Fenerbahçe, Brezilyalı orta sahanın bonservisini elinde bulunduran Gremio ile anlaşma sağlandığını ve Jailson'un İstanbul'da sağlık kontrolünden geçmesinin ardından resmi sözleşmeyi imzalayacağını açıkladı

Fenerbahçe'de transferde hareketli saatler yaşanıyor... Sarı-lacivertliler, Brezilyalı futbolcu Jailson'un transferi için anlaşma sağlandığını duyurdu. Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Kulübümüz, Brezilya’nın Gremio takımında forma giyen orta saha oyuncusu Jailson Marques Siqueira’yı bonservisiyle birlikte kadromuza katmak üzere kulübüyle anlaşmaya varmıştır.

Oyuncunun İstanbul’da sağlık kontrolünden geçmesinin ardından resmi sözleşme imzalanacaktır."

JAILSON KİMDİR?

22 yaşındaki Jailson, Gremio altyapısında yetişti. Brezilyalı orta saha oyuncusu, Chapecoense'de kiralık olarak oynadı. Genç futbolcu, 11 Temmuz 2016'da kulübü Gremio ile olan sözleşmesini 2020'ye kadar uzatmıştı. Kariyeri boyunca 76 karşılaşmada görev yapan Jailson, 3 gol atarken, 1 de asist yaptı.

Yorumlar