FB TV, GS TV, BJK TV ve Bursaspor TV kapanıyor mu- Fenerbahçe'den son dakika açıklama

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Bursaspor, FB TV, GS TV, BJK TV ve Bursaspor TV kanallarının kapatılması konusunda anlaşmaya vardığı iddia edildi. Fenerbahçe Kulübü bu iddiaları yalanladı

Google Haberlere Abone ol
FB TV, GS TV, BJK TV ve Bursaspor TV kapanıyor mu- Fenerbahçe'den son dakika açıklama

Kulüpler Birliği toplantısında kulüp televizyonlarının kapatılması konusunda anlaşmaya varıldığı ileri sürüldü. Kulüpler Birliği Başkanı Fikret Orman'ın kısa sürede bu kararı kamuoyuyla paylaşması bekleniyor.

Süper Lig'de mücadele eden dört takımın (Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Bursaspor) özel televizyon kanalları bulunuyor.

Goal Türkiye'nin edindiği bilgiye göre Türkiye'nin ve kulüplerin içinde bulunduğu maddi sıkıntılar nedeniyle bu dört kulüp aralarında anlaşarak kanalları kapatma kararı aldı.

Fenerbahçe Kulübünden "FBTV" açıklaması 
Fenerbahçe Kulübü, FBTV'nin yayın hayatına devam edeceğini duyurdu. Kulüp televizyonlarının kapatılacağı yönündeki haberler üzerine sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Bugün, birçok farklı internet sitesinde ve sosyal medyada yer alan 'Kulüp kanalları kapatılıyor' haberlerine dair kulübümüze gelen bilgi taleplerine istinaden açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur. Kulübümüzün, kanalımız FBTV ile ilgili, haberlerde yer alan şekilde bir tasarrufu bulunmamaktadır." denildi.

Yorumlar

Spor, Spor Haberleri, Son Dakika Spor Haberleri | İnternet Spor Spor, Spor Haberleri, Son Dakika Spor Haberleri | İnternet Spor