Fatoş Yeliller veya Sarah Yelliler kimdir, nerelidir?

Fatoş Yeliller veya Sarah Yelliler kimdir, nerelidir? Sarah Yelliler kimdir, nerelidir, kaç yaşında, ne iş yapıyor soruları son günlerde merakla magazin dünyasında soruluyor. Sarah Yelliler hakkında kamuoyu tarafından bilinmeyen veya az bilinen bilgileri sizler için derledik.

Google Haberlere Abone ol
Fatoş Yeliller veya Sarah Yelliler kimdir, nereli?

Fatoş Yeliller veya Sarah Yelliler kimdir, nerelidir? Sarah Yelliler kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır soruları Berdan Mardini'nin eski eşiyle ilgili saldırı olayından sonra gündeme gelmeye başladı. Son günlerde özellikle de magazin dünyasını meşgul eden konulardan biriyle alakalı bir isimdir Sarah Yeliller. Yelliler soyadı son günlerde sıkça duyuluyor; ancak Sarah Yelliler ismi ise çok fazla duyulmadı. Bu isim en son Beyaz Magazin programında gündeme geldi. Peki, kimdir Sarah Yelliler? Fatoş Yeliller kimdir? Fatoş Yeliller veya Sarah Yelliler kimdir, nerelidir? 

Beyaz Magazin'de gündeme gelen konu arasında, Fatoş Yelliler'in, Berdan Mardini'yi aldattığı ileri sürülmüştü.

Sarah Yelliler kimdir?
Sarah Yelliler kimdir?

 

Aldatma iddialarının kaynağı olarak ise Instagram'da açılan hesaplar gösterilmişti.

O hesaplardan biri de, Fatoş Yelliler'in Sarah Yelliler isimli hesap açtığını ve bu hesaplar üzerinden başka insanlarla yasak ilişkiler yaşadığını ileri sürmüştü.

Sarah Yelliler kimdir?
Sarah Yelliler kimdir?

 

Fatoş Yelliler'in Sarah Yelliler isminden önce Gamze isminde bir hesap açtığı ve bu hesapla evli insanlarla konuştuğu ileri sürülmüştü.

Fatoş Yelliler, Berdan Mardini ile evliydi.

 

TARTIŞILAN VE TEPKİ ÇEKEN İLİŞKİLER AĞI

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, bir ayrılıp bir barıştığı sevgilisi Gökhan Göz ile ilişkisine yeniden şans vermişti. Geçtiğimiz aylarda evlilik kararı alan çiftten Saraçoğlu, Göz ile dördüncü kez ayrıldıklarını duyurmuştu. 'Konuşursam insan içine çıkamazlar' diyen Saraçoğlu, ayrılık nedeninin 'yasak aşk' olduğunu itiraf etmişti. Açıklamada geçen kişinin Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler olduğu öne sürülmüştü.

Yelliler, hakkında çıkan haberlerin ardından, "Ben Berdan Mardini ile boşanma arifesindeyken Gökhan Bey ile tanışmıştım, kendisinin bundan haberi yoktu ve bu sebeplerden dolayı kendisi ailesiyle çok büyük sorunlar yaşadı." açıklamasını yaparak, özür dilemişti.

Göz, Yelliler'in bu sözlerinin ardından, "Özrünü kabul etmiyorum. Hakkımı da helal etmiyorum. Fatoş Yelliler’i destekleyen her kadın da onun gibi mezhepsizdir." şeklinde sert konuşmuştu.

Açıklamasının ardından kısa bir süre sonra Gülşah Saraçoğlu ile 5. kez barışan ve çok geçmeden birlikteliklerine son veren Gökhan Göz, sosyal medya hesabından Fatoş Yelliler ile yeni bir aşka yelken açtığını duyurmuştu.

Geçtiğimiz günlerde Yelliler'in 33. yaş günü için Anadolu yakasındaki bir otelde kutlama düzenlemişti. İkili, ilk kez el ele görüntülenmişti. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gökhan Göz, "Kısa bir ayrılık sonrası beraberiz, bugün dostlarımızla aramızda kutlamak istedik. İlk kez beraber kamera karşısındayız. Fatoş çok güzel kalpli bir insan o her şeyi hak ediyor." demişti.

Kendilerine gelen eleştirilerle ilgili de konuşan Gökhan Göz, "Yorumları tek tek okuyorum, ikimiz de çocuk sahibiyiz. İki tane çocuğum var, dikkat etmek zorundayız. İnsanlar çok acımasız, aşkın mantığı yok, hesabı yok, tarifi yok, ne zaman nereden geleceği belli olmuyor. Kendisine bana karşı yaptığı fedakarlık için teşekkür ederim, bu hayatı biz tercih ettik ama insanlar eleştiri yaparken vicdanlarını unutmasınlar çocukları da düşünerek dikkat ederek yorum yaparlarsa seviniriz." ifadelerini kullanmıştı.

Ancak önceki gün Gökhan Göz ve Fatoş Yelliler ilişkisinde yeni bir gelişme yaşandı. İkili, 4. kez ayrıldı. Göz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevgilisinin evli insanlarla mesajlaşmalarını ifşa etti.

Gökhan Göz, Yelliler'e aldığı kıyafetleri sokak ortasında benzin döküp yaktı. "İhanetin telafisi olmaz!" diyen Göz, bir başka paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Sevgimin aşkımın peşinden gözümü karartarak gittim. Bir çok şeyi kabul edilemez olsa da sineme çektim. Lakin k... b... yemekten vazgeçmez. Kanı bozuk bir kişi ruhumuzu ve kalbimizi koordineli bir şekilde kullandı geçmişi silmişken hali hazırda yine aynı rezilliklere kendimi ailemi ve sevenlerimi düşürdüğüm için çok üzgünüm hepsinden özür dileyerek hayatıma yeni ve üçüncü gözü açık olarak devam edeceğime yemin ederim. Ben bu oyuna alet oldum belki herkes parasıyla satın aldı bazı şeyleri ama ben duygularımla sevgimle aşkımla teslim olmuştum. Bundan sonra geçmişimde anılmış her kim varsa artık bir çizik çektim. Herkes yaptığı hataların ve vebalin bedelini er yada geç ödeyecektir. İhanetin telafisi, k... bahanesi olmaz!

Fatoş Yelliler de Göz'ün bu açıklamaların ardından bir paylaşım yaptı. 'Aldatma' iddialarını yalanlayan Yelliler, "Çok acımasızca!" yorumunda bulundu ve şunları söyledi:

Eski tarihli mesajları birlikteliğimiz bile söz konusu değilken şu an güncel mesajlarmış gibi gösterip birlikte olduğumuz sürece bağlamak sadakatsizlikle suçlamak ve farklı algılar yaratmak çok acımasızca! Herkes kendi vicdanıyla baş başa bırakıp sadece Allah'a havale ediyorum. Herkesin yolu açık olsun.

 

Yorumlar