Fatma Burhan Müge Anlı'da en son ne dedi, itiraf etti mi?

Fatma Burhan Müge Anlı'da en son ne dedi, itiraf etti mi, Muhammet Burhan cinayetiyle ilgili neler anlattı, ne söyledi?

Google Haberlere Abone ol
Fatma Burhan Müge Anlı'da en son ne dedi, itiraf?

Muhammet Burhan cinayetinde yeni gelişme var mı... Sırrı bir türlü çözülemeyen Muhammet Burhan cinayetinin soruşturması sürüyor.

Ölenin eşi Fatma Burhan, en son Müge Anlı'da ne dedi, itiraf etti mi, Muhammet Burhan cinayetiyle ilgili neler anlattı, ne söyledi?

Çünkü, cinayetle itham edilen bir çift, polis ve jandarmaya verdikleri ifadelerinde Fatma Burhan ve sevgilisi Selami isimli şahıstan şüphelendiklerini söylemişti.

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında konuk olan Fatma Burhan ise jandarmaya yanlış ifade vermek ve güvenlik güçlerini soruşturma esnasında yanıltmakla suçlanıyor. 

Peki, Fatma Burhan Müge Anlı'da en son ne dedi, itiraf etti mi, Muhammet Burhan cinayetiyle ilgili neler anlattı, ne söyledi?

27 yaşındaki Muhammet Burhan cinayetinde en son Deniz Bey isimli şüpheli, çelişkili ifadeleri nedeniyle tutuklanmıştı. Cinayet günü için verdiği ifadesinde Aysel Hanım'a salça götürdüğünü söylemiş. Ancak Aysel Hanım salça getirmediğini söylemiş. Bu nedenle Deniz Bey şüpheli olarak tutuklanmış. Ancak sonrasında Aysel Hanımın ifade değişikliği yapması ile Deniz Bey serbest bırakılmış. Esra Hanım ve eşi Deniz Bey de cinayetin şüphelilerinin Muhammet'in eşi Fatma ve sevgilisi Selami olabileceğini belirtilmişti.

Son olarak da Muhammet Burhan'ın karısı polise verdiği ifadesini değiştireceğini Müge Anlı'ya söyledi. Görgü tanıkları cinayetin işlendiği saatlerde Selami'nin Muhammet Burhan ile olduğunu söylüyor. Cinayetten iki gün sonra da Fatma Burhan, sevgilisi Selami'nin yanında giderek cinayeti işleyip işlemediğini sorduğunu itiraf etti. Muhammet Burhan'ın eşi Fatma Burhan, daha önce şikayetçi olmadığı sevgilisi Selami'nin sorgulanmasını istediğini söyledi.

Fatma Burhan, eşinden hamile kaldığını Selami'ye söylediğini ve bu ilişkiye son vermek istediğini söyledi. Fatma Burhan, "Selami, görüşmeyi kestiğim için eşimi öldürdüğünü düşünüyorum." dedi. Olayla ilgili araştırma hala devam ediyor.

Amasya Aksalur köyünde 16 Ağustos 2021 tarihinde öldürülen 27 yaşındaki iki çocuk babası Muhammet Burhan cinayetinde düğüm çözülüyor. Olayla ilgili araştırma devam ediyor.

Muhammet Burhan'ın akrabaları ve arkadaşları bu cinayetin çözülmesi için günlerdir Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk oluyor. Ortaya çıkarılan tanıklar ve iddialar sonrasında Muhammet Burhan cinayetine yönelik olarak genişletilen soruşturma kapsamında 9 görgü tanığı daha ifadeye çağrıldı. Muhammet Burhan'ın öldürüldüğü gün Selami Şen'i olay yerinde bizzat gördüğünü söyleyen Ömer Uğur da ifade verenler arasındaydı.


 

Yorumlar