Fatih'in tablosunu AK Parti alsaydı!

Ahmet Hakan, Fatih Sultan Mehmet tablosu AK Parti tarafından alınsaydı, 'ne gerek vardı, israf bu israf, milletin parası' şeklinde tepki vereceklerin şu an CHP'yi nasıl alkışladığını yazdı.

Google Haberlere Abone ol
Fatih'in tablosunu AK Parti alsaydı!

Ahmet Hakan, siyaset dünyasındaki iki yüzlülüğe dikkat çeken bir yazı kaleme aldı. 

Hakan yazısında, İBB tarafından satın alınan Fatih Sultan Mehmet tablosuyla alakalı olarak, ortaya konulan iki yüzlülüğe dikkat çekti. 

Hakan, "Size partizanlığın tablosunu çizdim" başlıklı yazısının bir bölümünde, "AK Partili belediye, Fatih Sultan Mehmet’in tablosunu alsaydı... - Ne gerek vardı? - İsraf bu israf! - Milletin parası! Falan diye bik bikleyecek ne kadar tip varsa... “Yaşa! Varol! Şahane! Mükemmel!” diye alkışlıyor." dedi. 

Ahmet Hakan aynı yazısının devamında ise, "Buna karşılık..." dedi ve ekledi: AK Partili belediye, Fatih Sultan Mehmet tablosunu alsaydı... - İşte budur! - Ceddine rahmet! - Muazzam hareket! Diye alkışlayacak olanların birçoğu ise... Sessizce geçiştiriyorlar, altını çizmiyorlar, heyecan dalgası oluşturmuyorlar. Fatih’in resmini çizen ressam Gentile Bellini, partizanlığın tablosunu çizseydi... İşte tam da bunu çizerdi.

 

Yorumlar