Fatih Terim'den sonra Abdurrahim Albayrak da taburcu oldu

Galatasaray'daki koronavirüse yakalanan iki önemli isim olan Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak'ın ikisi de iyileşerek taburcu oldu. Fatih Terim önceki gün taburcu olmuştu, Abdurrahim Albayrak ise bugün taburcu oldu.

Google Haberlere Abone ol
Fatih Terim'den sonra bir iyi haber daha

Galatasaray'da Fatih Terim'in taburcu olmasından sonra iyi bir haber daha geldi. Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak da bugün taburcu oldu.

 Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, taburcu olduğunu açıkladı. Albayrak, "14 gündür Koronavirüs sebebiyle tedavi gördüğümüz hastaneden bugün taburcu oluyoruz. Tedavimin kalan kısmına evde devam edilecek. Benimle özveriyle ilgilenen tüm sağlık çalışanlarına, aileme, dualarını esirgemeyen sizlere çok teşekkür ediyor; tüm hastalara acil şifalar diliyorum." dedi

Galatasaray kulübünden bugün yapılan açıklamada Albayrak'ın, hastaneden bugün taburcu edileceği ve koronavirüs tedavisinin evde devam edeceği belirtilmişti.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan ve 2 haftadır hastanede tedavi gören Albayrak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "14 gündür koronavirüs sebebiyle tedavi gördüğümüz hastaneden bugün taburcu oluyoruz. Tedavimin kalan kısmına evde devam edilecek. Benimle özveriyle ilgilenen tüm sağlık çalışanlarına, aileme, dualarını esirgemeyen sizlere çok teşekkür ediyor; tüm hastalara acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.

FATİH TERİM BÖYLE İSYAN ETMİŞTİ

 

Yorumlar