"Fakirleri aşağıladı" eleştirilerine cevap

'Fakir gelin istiyorum' sözleriyle çok konuşulan Seda Sayan, hakkında gelen yoğun eleştirilere cevap verdi.

"Fakirleri aşağıladı" eleştirilerine cevap - Sayfa 1

'Fakir gelin istiyorum' sözleriyle çok konuşulan Seda Sayan, hakkında gelen yoğun eleştirilere cevap verdi.

"Fakirleri aşağıladı" eleştirilerine cevap - Sayfa 2

Seda Sayan geçtiğimiz günlerde 'Oğlum Oğulcan'ın fakir bir kızla evlenmesini istiyorum' demişti. Oğulcan ise annesine "Neden böyle bir açıklama yaptığını bilmiyorum ama ben aşık olduğum kadınla evleneceğim" şeklinde yanıt vermişti.

"Fakirleri aşağıladı" eleştirilerine cevap - Sayfa 3

Seda Sayan, gelen tepkiler üzeri bir açıklama yaparak " Ben fakirleri aşağılamadım" dedi. İşte ünlü sanatçının sözleri: Önce benim açıklamam yanlış anlaşıldı. Ben oğlum ‘fakir kızla evlensin’ dedim. İnsanlar ‘fakirleri aşağılıyor’ dedi.O zaman dizilerdeki isimleri de değiştirin ‘Zengin Kız Fakir Oğlan’ diye diziler var. Ben fakir olduğumu söylediğim için fakire ‘fakir’ diyorum. Ben fakirlikten geldiğimi anlattığım için ‘fakir’ diyorum. Ben çok fakirlik yaşadığım için 'Çocuğum fakir bir kızla evlenirse onun da ailesine faydası olsun' dedim. Neyi beğenmediniz anlayamadım yani.

"Fakirleri aşağıladı" eleştirilerine cevap - Sayfa 4

Kimseye de bir şey beğendirmek zorunda da değilim. Bu sosyal medya olmadan önce ne yapıyordunuz, klavye delikanlıları. Bunlar benim umurumda değil, ben fakirliğini bugüne kadar geri plana atmamış, inkar etmemiş, gecekondu çocuğu olduğumu söylemiş bir kadın olarak bunları söyledim. Siz kimsiniz ki bana diyorsunuz 'fakirleri aşağıladı’ o zaman ben kendi kendimi aşağılamış olurum.