Fahriye Evcen'den görümce açıklaması

Fahriye Evcen görümcesi ile kavga mı etti, onu sosyal medya hesabından silerek meydan mı okudu? Magazin gündemini meşgul eden sorunun cevabı Fahriye Evcen'den geldi. İşte Fahriye Evcen'en görümcesiyle kavga edip etmediklerine dair açıklama

Google Haberlere Abone ol
Fahriye Evcen'den görümce açıklaması

Günlerdir magazin gündeminde yer bulan Fahriye Evcen'in görümcesi ile kavga etti, Burak Özçivit arada kaldı haberine Fahriye evcen'den açıklama geldi.

Fahriye Evcen, görümcesi Burçun'la herhangi bir sorunu olmadığını açıkladı. Sosyal medyadan neden sildi sorusuna ise, o hesap zaten aktif kullanılmayan bir hesap, yazıldığı gibi bir durum söz konusu değil, dedi.

İşte Fahriye Evcen'in o sözleri: “O hesap, aktif kullanılmayan bir hesap. Yazıldığı gibi bir durum söz konusu değil. Aramızda yansıtıldığı gibi bir sorun kesinlikle yok.”

NE OLMUŞTU?

Hürriye magazin sayfasında yer alan haberde; Fahriye evcen'in görümcesi Burçun Özçivit ile tartıştığı ve ardından onu sosyal medyadan sildiği söylenmişti. Hatta oğlunu bile halasına göstermeme kararı aldı, denilmişti.

Ailelerin barıştırma girişimleri ise başarısızlıkla sonuçlandığı da eklenmişti.

FAHRİYE EVCEN'DEN YALANLAMA

Evcen, kesinlikle böyle bir durum olmadığını, aralarında sorun olmadığını söyledi.

BURÇUN ÖZÇİVİT KİMDİR?

Burçun Özçivit, ünlü oyuncu Burak Özçivit'in kız kardeşi Fahriye Evcen'in görümcesidir. Burçin Özçivit eşi Ahmet Deniz'den 5 yıllık beraberlikten sonra ayrılmıştır. Açeyla adında bir kızı vardır.

Burçun Özçivit kimdir

Yorumlar