Fahriye Evcen diziden ayrılıyor mu, Alparslan Büyük Selçuklu'dan neden ayrıldı?

Fahriye Evcen diziden ayrılıyor mu, neden Sultan Aparslan dizisinden ayrılıyor, konuyla ilgili bir açıklama veya mesaj var mı?

Google Haberlere Abone ol
Fahriye Evcen diziden ayrılıyor mu?

Fahriye Evcen diziden ayrılıyor mu, Evcen TRT'de yayınlanan Sultan Aparslan dizisinden  neden ayrılıyor, konuyla ilgili bir açıklama veya mesaj var mı?

TRT 1'in efsane dizileri arasında yer alan Alparslan Büyük Selçuklu isimli dizinin başrol oyuncularından biri de Fahriye Evcen olmuştu. 

Fahriye Evcen, Alparslam Büyük Selçuklu dizisinin ilk başladığı bölümden bu yana dikkatleri üzerine çekmeyi başaran isimlerden biriydi.

Güzel ve ünlü oyuncunun önümüzdeki sezon dizide olmayacağı belirtiliyor. 

Peki, Fahriye Evcen diziden ayrılıyor mu, neden ayrıldı?

Evcen, Barış Arduç ile başrolü paylaşıyordu. 

Fahriye Evcen diziden ayrılıyor mu, neden?
Fahriye Evcen diziden ayrılıyor mu, neden?

 

Dizinin ilk sezon finali yaklaşırken başrol oyuncularıyla ilgili de gelişmeler kendini göstermeye başladı. 

Ekranın sevilen dönem dizilerinden birisi Alparslan Büyük Selçuklu. Barış Arduç ve Fahriye Evcen’in başrolünde yer aldıkları dizi, her bölümüyle izleyenleri ekrana kilitliyor.

Pazartesi akşamları yayınlanan TRT1’in sevilen dizisinden Fahriye Evcen’in ayrılacağı şeklindeki kimi söylentiler ise diziyi izleyenleri üzmekte

Yayınlandığı ilk günden beri heyecanla takip edilen dönem dizisi Alparslan Büyük Selçuklu, hem oyuncu kadrosu hem hikayesi hem de dönemi yansıtan görselliğiyle izleyicinin merakla takip ettiği bir yapım. Barış Arduç ve Fahriye Evcen’in ekran uyumu açısından da izleyicinin beğenisini kazanmakta.

Aksiyon dolu sahneleriyle çok sevilen dizi, reytingleriyle de kanalın yüzünü güldürmekte. Dizinin iyi giden reytinglerine karşılık, başrol oyuncularından birisinin ayrılma söylentisi, kafaları karıştıran bir gündem oluşturdu.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medyadan yaptığı bu iddiaya göre, 27. bölümde sezon finali yapacak olan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Akça Hatun’u oynayan Fahriye Evcen, diziden ayrılacak.

Bir sonraki sezonda projede yer almayacağı şeklinde kulis haberleri konuşulmakta. Akli Film imzalı diziden oyuncunun rolünün bitmesi nedeniyle ayrılacağı konuşulmakta. Fahriye Evcen’in, yapımcı ile bir sezonluk anlaşma yaptığı şeklinde bazı duyumlara da yer veriliyor iddialarda.

Oğlu Karan’ı dünyaya getirdikten sonra uzun bir süre setlerden uzak kalmıştı Fahriye Evcen. Kendisini özleyen hayranları için Barış Arduç ile bir araya geldiği Alparslan Büyük Selçuklu dizisi büyük sürpriz olmuştu. Bir sonraki sezon dizide yer alıp almayacağı bu söylentiler sonrası kafaları karıştıran bir soru işaretine neden oldu.

Uyanış Büyük Selçuklu olarak başlayan dizinin ilk sezonunda Büyük Selçuklu Devleti’nin Sultan Melikşah dönemi anlatılmıştı. Tarihte geriye gidilerek ilk kez denenen bir anlatımla bu kez Melikşah’ın babası Sultan Alparslan’ı anlatan dönem ile devam ediliyor diziye.

Bu arada Alparslan’ı oynayan Barış Arduç’un da dizinin sezon finalinden sonra, Netflix’te ilk sezonu yayınlanan Kulüp dizisinin 2.sezonu için kamera karşısına geçeceği konuşuluyor.

Kaynak: TelevizyonGazetesi.com


 

Yorumlar