Eyüp Gözgeç’ten bayram mesajı

Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Bayramların ‘birlik, beraberlik ve kardeşlik’ anlamına geldiğini vurgulayan Başkan Gözgeç’in, ülkemizin ve özellikle Müslüman coğrafyasının...

Google Haberlere Abone ol
Eyüp Gözgeç’ten bayram mesajı

Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bayramların ‘birlik, beraberlik ve kardeşlik’ anlamına geldiğini vurgulayan Başkan Gözgeç’in, ülkemizin ve özellikle Müslüman coğrafyasının barışa her zamankinden daha çok ihtiyacı olduğunu vurguladığı mesajı şöyle:

“Bayramlar, sevginin, şefkatin, vefanın, merhametin, dayanışmanın doruk noktaya ulaştığı günlerdir. Millet olarak çok zorlu günlerden, sıkıntılı dönemlerden geçtik, geçiyoruz. Bu zorlukları din, dil, ırk, mezhep farkı gözetmeksizin bir olarak, birlik olarak aştık, aşıyoruz, aşmaya da devam edeceğiz. Tüm dünya gördü ki bu kutlu topraklarda yaşayan kadirşinas milletimiz en büyük zorluklar karşısında bile birbirine sarılıyor, birbirinin yaralarını sarıyor, sevinçte de kederde de bir oluyor, birlik oluyor.

İnanıyorum ki, bizi asırlardır birbirimize bağlayan, birbirimize kardeş kılan bu yardımlaşma ve dayanışma ruhu istikbalimiz ile istiklalimiz arasında en önemli köprü olmaya devam edecek.

İnşallah bu bayramda ve sonrasında sadece ülkemizde değil, Suriye’de, Irak’ta, Arakan’da, Mynmar’da ve dahi insanlığın katledildiği her yerde akan kan durur ve Müslümanlara uygulanan sistematik zulüm son bulur.

Bu vesileyle başta vatandaşlarımız olmak üzere tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, bayramın tüm dünyaya huzur, barış ve kardeşlik getirmesini Rabbim’den niyaz ediyorum.”

Yorumlar