Exxen Almanya'da nasıl yapılır? Exxen yurt dışı üyelik ücreti ne kadar, abonelik nasıl yapılır, Exxen Almanya frekansı?

Exxen Spor Üyelik Almanya'da nasıl yapılır? Exxen TV Almanya'da nasıl izlenir, Exxen'in yurt dışı frekans bilgileri var mı, abonelik ücretleri ne kadardır? Futbol maçlarını izlemek isteyen Almanya'daki spor severler gerekli bilgileri arıyor.

Google Haberlere Abone ol
Exxen Almanya nasıl ve nereden izlenir?

Exxen Spor Üyelik Almanya'da nasıl yapılır? Exxen TV Almanya'da nasıl izlenir, yurt dışı abonelik sistemi var mı, abonelik ücreti için ne kadar ödemek gerekiyor, aylık abonelik nasıl ve nereden yapılıyor? İşte Almanya'dan Exxen izlemek isteyenler için gerekli olan bilgiler: 

EXXEN ALMANYA ÜYELİK NASIL YAPILIR?

Öncelikle Exxen'in ne olduğuna bakalım. Exxen, Türkiye'de televizyonculuk alanında çığır açan isimlerden biri olarak bilinen Acun Ilıcalı'nın Netflix ve benzeri platformlara rakip olmak için çıkardığı bir platformdur. Acun Medya bünyesinde kurulan ve “Türkiye’nin dijital platformu” sloganıyla yola çıkan Exxen, üyelerin istedikleri zaman, istedikleri yerde, istedikleri cihazla, birbirinden benzersiz içerikleri izlemelerini sağlayan dijital bir platformdur. 

Exxen TV Almanya'da nasıl izlenir, yurt dışı ücreti ne kadar, abonelik nasıl yapılır, frekansı?
Exxen TV Almanya'da nasıl izlenir, yurt dışı ücreti ne kadar, abonelik nasıl yapılır, frekansı?

 

Almanya'da veya herhangi bir Avrupa ya da başka bir yabancı ülkeden de Exxen TV'yi rahatlıkla izleyebilirsiniz. Ancak bunun için internete girerek Exxen üzerinden abonelik işlemlerini başlatmanız gerekiyor. 

Exxen'den abonelik işlemlerinizi tamamladıktan ve ödemeleri yaptıktan sonra bilgisayarınızdan, telefonunuzdan ya da akıllı televizyonlarınızdan oturduğunuz yerden Exxen platformunu izleyebilir, yayınlanan futbol maçlarını rahatlıkla izleyebilirsiniz. 

Exxen yurt dışı veya Almanya ödeme yöntemleri de en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Türkiye dışında yapacağın üyeliklerde sadece o ülkeye ait kredi kartı ya da banka kartı ile ödeme yapabilirsin. Yurtdışı üyeliklerde Türkiye'deki bankalara ait kartları kullanmak istediğinde sistem hata verecek, paket alımı gerçekleşmeyecektir.

EXXEN'DE MAÇ SEYRETME SEÇENEĞİ NEDEN YOK?

Exxen abonelerinin genellikli sıklıkla karşılaştıkları ve sordukları sorular arasında, "Exxen Aylık/Yıllık Paketim var. Maçları izleyemiyorum" sorusu yer alıyor. 

İşte Exxen aboneliğin olduğu halde neden futbol maçlarını izleyememe sebebi:

UEFA maçlarını izlemek için Exxen Spor Yurt Dışı paketine sahip olman gerekiyor. Bunun için Hesap ve Ayarlar kısmına girip, mevcut paketine ExxenSpor Paketi'ni eklemen yeterli.

Bu paketi satın alırken, eski paketini iptal edip, ödeme adımında da göreceğin gibi, kullanmadığın günlerin iadesini yapacağız. Alacağın yeni paket ile hem mevcut içerikleri izlemeye devam edecek, hem de UEFA maçlarını seyredebileceksin.

SMS ile abonelik esnasında dikkat edilmesi gereken hususlardan bazıları ise şöyle: Cep telefonu hattın bireysel değil, kurumsal (şirket hattı) olabilir. Maalesef kurumsal hatlarda mobil ödeme ile üyelik oluşturamıyoruz. Operatörüne mobil ödeme için onay vermemiş olabilirsin. Operatörün ile iletişime geçerek, hattını mobil ödemeye açtırıp, yeniden SMS gönderebilirsin.

Exxen'e üye olmak için sorun yaşamanız halinde Canlı Sohbet'ten ya da 0850 241 81 48 nolu çağrı merkezinden sorununuzu kısa sürede çözebilirsiniz.

EXXEN YURT DIŞI ABONELİĞİ

Exxen şu anda Almanya da dahil 77 ülkede izlenebilmektedir. Exxen Almanya aboneliği için, Türkiye dışında yapacağın üyeliklerde sadece o ülkeye ait kredi kartı ile ödeme yapabilirsin. Yurtdışı üyeliklerde Türkiye'deki bankalara ait kartları kullanmak istediğinde sistem hata verecek, paket alımı gerçekleşmeyecektir.

Türkiye, Cezayir, Sudan, Fas, Somali, Tunus, Moritanya, Bahreyn, Avustralya, Kazakistan, Azerbaycan, Kırgızistan, Türkmenistan, Suriye Arap Cumhuriyeti, Amerika Birleşik Devletleri Küçük Dış Adaları, Almanya, Birleşik Krallık, Fransa, İtalya, İspanya, Ukrayna, Polonya, Romanya, Hollanda, Belçika, Yunanistan, Portekiz, İsveç, Macaristan, Belarus, Avusturya, Sırbistan, İsrail, İsviçre, Bulgaristan, Danimarka, Finlandiya, Slovakya, Norveç, İrlanda, Hırvatistan, Gürcistan, Bosna Hersek, Ermenistan, Arnavutluk, Litvanya, Slovenya, Letonya, Estonya, Kıbrıs, Karadağ, Lüksemburg, Çek Cumhuriyeti, Fransa (Metropolitan), Makedonya, Rusya Fedarasyonu, Mısır, Irak, Suudi Arabistan, Yemen, Ürdün, Birleşik Arap Emirlikleri, Libya, Lübnan, Umman, Kuveyt, Katar, İran İslam Cumhuriyeti, ABD, Kanada, Meksika, Kolombiya, Arjantin, Peru, Şili, Bolivya, Dominik Cumhuriyeti.


 

Yorumlar