Evrim Alasya babası kim? Evrim Alasya kimdir, kimin kızıdır? Biyografisi

Evrim Alasya'nın babası kim, kimin kızı olduğu, babasının kim olduğu şu sıralar "Kızılcık Şerbeti" dizisini izleyenler tarafından merakla sorgulanıyor. Dizide modern, boşanmış, iki genç kızın sert ve kızgın annesini canlandıran Alasya'nın özel hayatı da merak konusu.

Google Haberlere Abone ol
Evrim Alasya babası kim? Evrim Alasya kimdir?

Evrim Alasya'nın babası kim, babası kim, kimin kızıdır soruları bu aralar dizi izleyenler tarafından merakla soruluyor. Star TV'de yayınlanan "Kızılcık Şerbeti" dizisinde "Kıvılcım" hanımı canlandıran Evrim Alasya'nın kimin kızı, babasının kim olduğu merak ediliyor. Evrim Alasya, şu sıralar "Kızılcık Şerbeti"nde "Kıvılcım" hanım karakterini canlandırıyor. Dizinin ana karakterlerinden biri olan Kıvılcım hanım, iki kızı ve annesiyle yaşıyor. Eşinden boşanmış, hayata karşı gereğinden fazla gerçekçi, kafasındaki gerici düşünceler nedeniyle biraz faşizan tavırlara sahip bir kişiliği canlandırıyor. Alasya'nın canlandırdığı "Kıvılcım" karakterinin en önemli özelliği ise muhafazakar kimlikli insanlara karşı önyargılı olmasıdır. Evrim Alasya kimdir?

EVRİM ALASYA'NIN BABASI KİM? EVRİM ALASYA BİYOGRAFİSİ

Evrim Alasya 2 Ağustos 1979 tarihinde İzmir'de doğdu. Türkiye onu Muhteşem Yüzyıl dizisindeki "Hafsa Sultan" karakteriyle hatırlıyor.

"Ihlamurlar Altında" dizisindeki "Sema", "Kırmızı Oda" dizisindeki "Meliha" karakteriyle en çok konuşulan karakterleri canlandırdı.

Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur.

Evrim Alasya kimdir, babası kim, kimin kızıdır
Evrim Alasya

 

Oyunculuğa ilk olarak 1999 yılında Pınar Çocuk Tiyatrosu'nda başlamıştır.

Birçok farklı projede yer alan Alasya, asıl çıkışını Muhteşem Yüzyıl dizisiyle yakalamıştır.

EVRİM ALASYA'NIN BABASI KİMDİR?

Evrim Alasya'nın babası Süleyman Alasya'dır. Süleyman Alasya kimdir?

EVRİM ALASYA'NIN BABASI KİMDİR?
EVRİM ALASYA'NIN BABASI SÜLEYMAN ALASYA

 

Süleyman Alasya 1952 yılında İzmir'de doğdu. Ege Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Kimya Fakültesi'nden mezun oldu. 1983 yılında Hürriyet Gazetesi Spor Servisi'nde çalışmaya başladı. 2001 yılına kadar Hürriyet Gazetesi İzmir Bürosu'nda spor muhabiri ve köşe yazarı olarak çalıştı. Daha sonra Yeni Asır Gazetesi'ne geçti. İki yıl burada çalıştıktan sonra Haber Ekspres kadrosunda iki yıl görev aldı. 2006 yılında Yenigün gazetesinde spor köşe yazarlığı yapmaya başladı. SKY TV'de uzun yıllar 'Futbol Yorum' programını hazırlayıp, sundu.

Son olarak 9 Eylül Gazetesi'nde spor köşe yazarlığı yaparken, Kanal 35'te Futbol Yorum programını hazırlayıp sunuyordu. İzmir Gazeteciler Cemiyeti, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, Türkiye Foto Muhabirleri Derneği, Türkiye Spor Yazarları Derneği üyesi ve sürekli basın kartı sahibi olan Süleyman Alasya, evli iki çocuk babasıydı.

EVRİM ALASYA ZEKİ ALASYA'NIN NESİ OLUR, AKRABA MI?

Evrim Alasya ile ilgili en çok merak edilen konulardan biri de aynı soyadını taşıdığı Zeki Alasya ile alakası oldu. 

Evrim Alasya ile Zeki Alasya arasında herhangi bir akrabalık bağı bulunmuyor. Sadece soyadı benzerliği var.

 

Yorumlar