Evlilik Hakkında Her Şey Songül kimdir?

Evlilik Hakkında Her Şey Songül kimdir, gerçek adı nedir, nerelidir, kaç yaşında, daha önce hangi dizilerde oynadı?

Google Haberlere Abone ol
Evlilik Hakkında Her Şey Songül kimdir?

Evlilik Hakkında Her Şey Songül kimdir, adı nedir, hangi oyuncu canlandırmaktadır soruları bu aralar merakla soruluyor. Eşi ve arkadaşı tarafından aldatılmış mağdur bir kadın karakter olan Songül'ü kimin canlandırdığı merak ediliyor. Peki, Evlilik Hakkında Her Şey Songül kimdir? İşte detay:

FOX TV'de yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey isimli dizide Songül isimli karakter şirketin patronu Alpay beyin karısıdır.

Ancak Alpay beyi onu en yakın arkadaşı ile aldatarak hayatının şokunu yaşatır.

Songül eşi ve arkadaşını şirket odasında basar, ikisine de saldırır; ancak sonunda Alpay yüzsüzlüğünün verdiği cesaretle Songül'ü kovar ve onu boşayacağını söyler.

Peki, Songül'ü kim canlandırıyor?

Evlilik Hakkında Her Şey Songül kimdir?
Evlilik Hakkında Her Şey Songül kimdir?

 

Songül karakterini Selen Uçer canlandırıyor. Peki, Selen Uçer kimdir?

Leyla Selen Uçer 5 Mayıs 1983 tarihinde dünyaya geldi.

Kimya mühendisi bir anne babanın kızı olarak dünyaya geldi. Avusturya Lisesi'ni ve Boğaziçi Üniversitesi'nin kimya bölümünü bitirdi. Üniversite yıllarında Boğaziçi Üniversitesi Oyuncuları'nda yer aldı. Ayrıca yarı zamanlı olarak İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Şan Bölümü'ne devam etti.

Bir yıl Akademi İstanbul'da burslu olarak eğitim gördü. Chicago'daki Roosevelt Üniversitesi'nde yine burslu olarak yüksek lisans yaptı. Yazdığı Amerikan Rüyası adlı oyun, Off-Broadway'de Ensemble Theater tarafından sahnelendi.

Türkiye'ye döndü ve 2004'te senaryosunu Ümit Ünal'ın yazdığı Anlat İstanbul filminde, Selim Demirdelen'in çektiği "Külkedisi" bölümünde oynadı. In-yer-face akımı oyunlarını sahneleyen DOT'un Böcek adlı yapımında rol aldı.

Evlilik Hakkında Her Şey Songül kimdir?
Evlilik Hakkında Her Şey - Songül

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nda Haldun Dormen'in sahneye koyduğu Kantocu oyunundaki performansıyla "Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Müzikal ya da Komedi Kadın Oyuncusu" dalında Afife Jale Ödülleri'ne aday gösterildi.

Ümit Ünal'ın yönettiği, dört kişi arasında geçen 2007 yapımı Ara filminde yarı Fransız yarı Türk olan Gül karakterini canlandırdı. Bu rolüyle 15. Adana Altın Koza Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü Ayça Damgacı'yla paylaştı.

2008'de O... Çocukları filminde bir fahişeyi oynadı. 2009 yılında Binbir Gece dizisinde Emel karakterini canlandırdı. Hanımın Çiftliği dizisinde Asuman karakterini canlandırdı.

2019 yılında Ümit Ünal'ın yönetmenliğini üstlendiği Aşk, Büyü, vs. filmiyle Altın Portakal En İyi Kadın Oyuncu Ödülünü kazanmıştır.

Selen Uçer aynı zamanda Deniz Çakır, Dolunay Soysert, Mete Horozoğlu ve Bülent Alkış’la birlikte oynadığı 'Cam' adlı tiyatro oyunundaki rolüyle 2011 Afife Tiyatro Ödülleri’nde  "Yılın En Başarılı Müzikal/Komedi Yardımcı Kadın Oyuncu" ödülünü kazanmıştı. 

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY TÜM OYUNCULARI

Evlilik Hakkında Her Şey'in oyuncu kadrosunda; Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Fırat Altunmeşe, Tülin Ece, Bertan Asllani, Cevdet Arıcılar, Esma Yılmaz, Rüzgar Doruk Özmil, Emine Ada Sezer, Mila Kasarcı ve Erdal Küçükkömürcü ve Sumru Yavrucuk yer alıyor.

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY TÜM OYUNCULARI

Çolpan (Sumru Yavrucuk) boşanmış, Azra (Gökçe Bahadır) uzun yıllardır evli, Güneş (Tülin Ece) evlilik arifesinde ve Sanem (Gökçe Eyüboğlu) ise evlilik kavramını tümüyle reddetmektedir. 

 

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY KONUSU NEDİR?

Çolpan (Sumru Yavrucuk) boşanmış, Azra (Gökçe Bahadır) uzun yıllardır evli, Güneş (Tülin Ece) evlilik arifesinde ve Sanem (Gökçe Eyüboğlu) ise evlilik kavramını tümüyle reddetmektedir.

Başarılı bir boşanma avukatı olan Azra Günay, işinin duayeni olan annesi Çolpan Cevher ve dik başlı kardeşi Sanem Cevher ile İstanbul’un tanınmış ve nüfuzlu insanlarının davalarına bakmaktadır. Küçük kız kardeşi Güneş ise anne ve ablalarının aksine hukuk dünyasından uzak bir yaşam sürmeyi tercih etmektedir.

Azra hukuk fakültesinden mezun olduktan sonra kendisi gibi avukat olan Sergen Günay’la evlenmiş ve üç çocuk dünyaya getirmiştir. Mesleği gereği şahit oldukları ve babasından yediği darbeye rağmen aile ve evlilik kavramlarına sıkı sıkıya bağlı bir kadındır. Tüm bunlara karşın hayatı boyunca görmezden geldiği korkularıyla yüzleşmek zorunda kalacak, kendine yarattığı mükemmel aile tablosu, kocasının ihanetini öğrenmesiyle yerle bir olacaktır.


 

Yorumlar