Oğlu tarafından öldürülen kadın 'Zuhal Topal'a katılan Şükran hanım çıktı

İstanbul'da oğlu tarafından öldürülmüş olarak bulunan yaşlı kadının Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasına katılan Şükran Biroğlu olduğu ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Zuhal Topal'la Sofrada'ya katılmıştı

İstanbul'da madde bağımlısı olduğu iddia edilen şahıs, anne ve ağabeyini koli bandıyla boğarak öldürdü. Zanlı, daha sonra polisi arayarak teslim olurken öldürdüğü annesinden geriye geliniyle birlikte katıldığı yemek yarışmasından görüntüler kaldı.

Saat 06.30 sıralarında Eyüpsultan Esentepe Mahallesinde edinilen bilgiye göre, madde bağımlısı olduğu ileri sürülen U.B, kardeşi ile annesi uyuduğu sırada odalarına gitti. U.B. daha sonra henüz bilinmeyen bir nedenle önce konfeksiyonda çalışan ağabeyi Mesut Biroğlu'yu ardından ise annesi Şükran Biroğlu'yu boğarak öldürdü. U.B, bir süre bekledikten sonra kendisi polise ihbarda bulundu.

Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, polisler U.B'yi gözaltına alarak karakola götürdü. Ardından sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde, anne ve oğlunun hayatını kaybettiğini belirledi. Bunun üzerine olay yerine inceleme ekipleri sevk edildi.

Olay yerinde önce ilçe ekipleri, ardından İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri inceleme yaptı. Yapılan incelemede U.B'nin, annesinin ve ağabeyinin ağızlarını bantlayarak öldürdüğü belirlendi. Olay yerine gelen annenin kızı ise gözyaşları içinde feryat etti. Yapılan incelemenin ardından anne ve oğlunun cesetleri otopsi yapılmak üzere tıp morguna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Öte yandan öldürülen Şükran Biroğlu'dan geriye yaklaşık iki sene önce katıldığı ve birinci olduğu bir yemek yarışmasından görüntüler kaldı.

Kameraya konuşan Ümit isimli komşu, "Kapı komşumuz, yalnız iyi insanlardı. cinayeti işleyen herhalde kardeşleri, uyuşturucu bağımlısıydı, uyuşturucu içiyordu. Bunun etkisi altında yapmış olabilir ama diğer insanlar dünya iyisi insanlardı. Zararları olmayan, sessiz sedasız insanlardı, vefat eden selam vermeden geçmeyen bir adamdı. Onlar kendi aralarında hır gır yapıyordu" dedi.

YARIŞMADA BİRİNCİ OLMUŞLARDI

Şükran Hanım, geliniyle birlikte FOX TV'de yayınlanan yemek programına katılmış, renkli ve sevecen kişiliğiyle dikkatleri üzerine çekmişti. 

Şükran Hanım yarışmanın fenomen isimleri arasında yer aldığı için iki kez yarışmıştı.

Bir kez normal yarışmacı olarak bir kez de fenomenler haftasının üyesi olarak yarışmıştı. 

Gelin ve kaynana katıldıkları ilk yarışmada birinci olmuşlardı.

71 yaşındaki Şükran Hanım ilk yarışmaya 2017 yılında 206. Bölüm ile katılmıştı. 

7 çocuk annesi olan Şükran Hanım ile gelini ilk sezonda yarışmanın birincisi olmuşlardı. Bu nedenle fenomenler yarışmasına da katılmaya hak kazanmışlardı.

 

ZUHAL TOPAL'DAN ŞÜKRAN HANIM PAYLAŞIMI

Zuhal Topal, "İnanamıyorum Şükran teyzemi kaybetmişiz. Ah canım benim o kadar tatlı, o kadar hayat doluydu ki… Böylesi bir son olmadı. Ben seni hep o şen kahkahalarınla hatırlayacağım. Allah rahmet eylesin, mekanın cennet olsun" İfadelerini kullandı.

İşte öldürülen kadının yemek programındaki görüntüleri:

 

Yorumlar