Esra Erol'daki Fatma'nın bebeğine ne oldu?

Esra Erol'daki Fatma'nın bebeğine ne oldu, sağlık durumu nasıl en son bebeğin hastaneden alındığı haberleri gelmişti şu anda durumu nasıl?

Google Haberlere Abone ol
Esra Erol'daki Fatma'nın bebeğine ne oldu?

Esra Erol'daki Fatma'nın bebeğine ne oldu, yaşıyor mu, durumu nasıl, en son Caner tarafından yapılan açıklamada bebeğin hastaneden alındığı ve sağlık durumunun çok kötü olduğu belirtilmişti. 

Esra Erol'un programına iki yıldır üst üste çıkan Fatma isimli yüzde 45 özürlü genç kızın hikayesini artık bütün Türkiye biliyor. Annesi istemediği halde Ahmet isimli bir şahısla evlenen Fatma, annesinin bütün ısrarlarına rağmen evine geri dönmüyordu. Annesi, Ahmet isimli şahsın Fatma ile engelli maaşı için evlendiğini ileri sürmüştü. 

Fatma'nın annesi, kızının evli biriyle evlendiğini, kuma üzerine götürüldüğünü belirterek bir an önce evine dönmesi için yardım talep etmişti. 

Annesine karşı gelen Fatma ise Ahmet'in yanında mutlu olduğunu ileri sürmüştü; ancak ortaya çıkan yeni detaylarda Fatma'nın gittiği yerde eziyet gördüğü öğrenilmişti. Başta kayınvalidesi olmak üzere birçok kişiden eziyet gördüğü ortaya çıkan Fatma'nın en son bir de hamile kaldığı ortaya çıkmıştı. 

Kendisi de henüz bir çocuk olan Fatma'nın kamuoyunda çocuk sahibi olması dikkatleri daha fazla onlara çevirmişti. Gelen son dakika bilgilerine göre doğan bebeğin sağlıksız olduğu ve hastanede tedavi altında tutulması gerektiği yönündeydi.

Esra Erol'daki Fatma'nın bebeğine ne oldu
Esra Erol'daki Fatma'nın bebeğine ne oldu

 

Anne Melahat, 19 yaşındaki kızının Ahmet isimli evli bir erkekle kaçtığını ve kumasıyla birlikte yaşadığını öne sürmüştü. Her ne kadar Fatma, annesinin iddialarını inkar etse de kuması ve çocuklarıyla birlikte yaşadığı ortaya çıkmıştı.

Fatma, annesinin ve Esra Erol'un tüm çabalarına rağmen Ahmet'le birlikte kalmaya devam etmişti fakat bir süre sonra ailesinin yanına gitmişti. Ardından da Esra Erol, Fatma'nın o hepimizi kahreden görüntüsünü paylaşmıştı.

Fatma'nın kaynanasının saçlarını kazıdığı ortaya çıkmıştı. Canlı yayına katılan Fatma, hamile olduğunu ve Ahmet'in kendisine boşanma davası açtığını söylemişti.

Esra Erol'daki Fatma'nın bebeğine ne oldu
Esra Erol'daki Fatma'nın bebeğine ne oldu

 

Yine bir süre sonra anne Melahat, Esra Erol'un kapısını çalarak hamile kızının sokaklarda dilendirildiğini anlatmıştı. Fatma'nın yemek aradığı o görüntüler de yayınlanmıştı.

Fatma da annesinin iddialarının ardından 'Annem yüzünden yuvam yıkılıyor. Ahmet hapiste ne zaman çıkacağı da belli değil. Ben, kayınvalidem, İbrahim'in iki çocuğuyla yaşıyoruz bu evde. Ben kayınvalidemle çok mutluyum' demişti.

SON DURUMU CANER TOYGAR AÇIKLADI

Esra Erol’daki Fatma’nın hikayesini baştan anlatmaya gerek yok çünkü siz her detaya hakimsiniz. Ahmet, kaynanası, kuması, Ahmet’in kuzeni derken birçok kişi Fatma’nın başına dert oldu.

Kaynanası tarafından saçları kesildi, kumasıyla aynı evde yaşamak zorunda kaldı, TikTok canlı yayınlarında para için kullanıldı, dilencilik yaptı ve son olarak da hamile kaldı.

Esra Erol'daki Fatma'nın bebeğine ne oldu
Esra Erol'daki Fatma'nın bebeğine ne oldu

 

İlk önce çocuk “Ahmet’ten mi bilmiyorum.” dedi. Sonra “Çocuk düştü” dedi ama geçtiğimiz Temmuz ayında bir kız çocuğu dünyaya getirdi.

Bebek doğduktan sonra Caner Toygar, Fatma ve bebeğiyle ilgili herkesi üzen bir açıklama yapmıştı.

Toygar, bebeğin beslenemediğini, sürekli uyku halinde olduğunu ve sağlık açısından sorunları olduğunu aktarmıştı.

Dün yayına gelen Fatma ve annesi 2.5 aylık bebeğin hastaneye kaldırıldığını açıkladı. Melahat Oruç, bebeğin doğduğundan beri yıkanmadığını ve bu nedenle de ayağından mikrop kaptığını söyledi. Oruç “Eti kopmuş” ifadesini kullandı.

Esra Erol'daki Fatma'nın bebeğine ne oldu
Esra Erol'daki Fatma'nın bebeğine ne oldu

 

Fatma da 2.5 ayda 2-3 kere yıkandığını söyledi.

Bu üzen gelişmenin ardından da anne Melahat ve Fatma, DNA testi talep etti. “Çocuk Ahmet’ten mi?” konusu yeniden gündeme geldi.


 

Yorumlar