Esra Erol Zeynep soyadı nedir?

Esra Erol'da Türkiye'nin gündemine gelen Zeynep'in soyadı nedir, nerelidir, kimdir, olay tam olarak nedir? İşte Türkiye'nin günlerdir konuştuğu Zeynep olayında bilinmeyenler veya bilinenlerden bazıları:

Google Haberlere Abone ol
Esra Erol Zeynep soyadı nedir?

Esra Erol'un ATV'de yayınlanan porgramına konuğu Zeynep kimdir, soyadı nedir, nerelidir, sorunu nedir neden gündem oldu? İşte Esra Erol Zeynep hakkında merak edilen bilgilerden bazıları: 

Esra Erol'da programına katılan Zeynep'in soyadı Şenel'dir. 

Esra Erol Zeynep soyadı nedir?

Zeynep Şenel, ailesiyle yaşadığı sorunlar sonrasında önce komşusuyla imam nikahıyla bir yıl kadar yaşadıktan sonra evinden kaçıyor. 

Kaçtıktan sonra ise fuhuş çetesinin eline düşüyor.

Esra Erol Zeynep soyadı nedir?

ilk olarak sokakta tanıştığı bir gençle henüz 14 yaşındayken kaçmıştı. İkinci kaçışında ise bu kez 18 yaşındaydı ve kaçtığı kişi 15 yaşındaki komşu oğluydu.

Onunla imam nikahlı evlenen Zeynep 4 ay sonra eve geri döndü ve yine kaçtı.

Anne ve baba kayıp başvurusunda bulundu ve kızlarını bulmak için çalmadık kapı bırakmadı.

Zeynep'i bir türlü bulamayan anne Gürcünaz soluğu Esra Erol'da aldı. Esra Erol kayıp olan Zeynep'i buldu ve cuma günü canlı yayına çıkardı.

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde fuhuş evinde çalıştırılan Zeynep, annesi Gürcünaz vasıtasıyla programa çıktı.

Anne Gürcünaz, kızının fuhuş batağından kurtarılmasını, yeni bir hayata başlamasını istiyor. 

Gürcünaz, kızı için yeni bir hayat istediğini belirterek, Esra Erol'dan kızına yeni bir ev açılması talebinde bulundu. 

Esra Erol ise Gürcünaz'ın bu talebini kesinlikle kabul edemeyeceğini söyledi.

Esra Erol, Zeynep için her türlü yardımı yapabileceğini ancak düştüğü hayat nedeniyle yeni bir ev açmak gibi bir sorumluluk altına giremeyeceğini söyledi.

Zeynep, annesinin ve Esra Erol'un bütün ısrarlarına rağmen eve dönmek istemediğini belirterek kendi hayatını kendi kurmak istediğini söylüyor.

Babasını ve erkek kardeşlerini sevmediğini sadece annesini sevdiğini, onunla farklı bir yerde farklı bir hayat kurmak istediğini söyleyen Zeynep, bunları nasıl yapacağını soran Esra Erol'a ise cevap veremiyor.

Zeynep'in kendi ayakları üzerinde duracağını belirterek inatla eve dönmeyeceğini ısrarla söylemesi üzerine yayına bağlanan Şeyda hanım isimli bir izleyici ise iki üniversite bitirdiği halde hayatı tek başına yaşamanın ne kadar zor olduğunu anlatmak istedi.

Zeynep okul da okumak istediğin ancak babası ve kardeşleri tarafından müsaade edilmediğini söyleyince; Esra Erol, elindeki dosyaları yüzüne çarpmak istediğini ancak acıdığı için yapmadığını söyledi.

Esra Erol, Zeynep'in sorumluluklarını yerine getirmediğini belirterek gerçekten okumak isteyen öğrencilerin hem çobanlık yaptığını hem de okulunu okuduğunu hatırlattı. Erol, Zeynep'in sürekli suçu başkalarına atmasına çok kızdı.

Çizim ve tasarım konusunda önemli bir yeteneği olduğunu belirtilen Zeynep'in yaptığı çizimler Esra Erol tarafından ekrana getirildi. Erol, Zeynep'in çok yetenekli bir çocuk olduğunu, bu nedenle onun bu konuda okutulması için üzerine düşenleri yapacağını söyledi.

Erol'un onu okutacağını söylemesi üzerine ise Zeynep gözyaşlarını tutamayarak ilk kez hüngür hüngür ağladı.

Yorumlar

Mehmet Zeki ilçi Seni çok seviyorum ESRA ABLA