Esnaf ziyaretinde Ali Babacan'a tepki

Ankara'da esnaf ziyaretine çıkan Ali Babacan, vatandaşların farklı tepkileriyle karşılaştı. Yaşlı bir amcanın, "Seni davar çobanı yapmazlardı" sorusu ise dikkat çekti. Babacan henüz 34 yaşındayken Erdoğan tarafından bakan olarak kabineye alınmıştı.

Google Haberlere Abone ol
Esnaf ziyaretinde Ali Babacan'a tepki

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ankara’da partisinin Kahramankazan ilçe kongresine katıldı. Esnafı ziyaret eden Babacan vatandaşın sert tepkilerine maruz kaldı. Bir vatandaş Babacan’a, “Allah akıl fikir versin. Seni davar çobanı yapmazlardı.” sözleriyle tepki gösterdi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan her ziyaretinde esnaftan ve vatandaştan tepki görmeye devam ediyor. Partisinin Kahramankazan İlçe Kongresi öncesi esnafı ziyaret eden Babacan yine sert tepkilerle karşılaştı.

Pazar alışverişi yapan bir vatandaş Babacan'a "Nankör olmayın. Seni bu hale getiren Erdoğan'dır. Nankörsün" diyerek tepki gösterdi. Pazarcılık yapan başka bir vatandaşın "Allah akıl fikir versin. Seni davar çobanı tutan olmazdı. AK Parti'de itibar kazandın. AK Parti'nin karşısına geçince kime hizmet edeceksin?" sözleri karşısında Babacan zor anlar yaşadı.

Pazar yeri ziyareti sırasında bir vatandaşın yönelttiği soru karşısında Babacan soğuk terler döktü. "Kılıçdaroğlu'na payanda mı olacaksın?" sorusuna Babacan, "Şuan yalnız yürüyoruz. İlerde ne olacağını bilemeyiz" diyerek yanıt verdi.

 

Yorumlar