Eşkıya neden yayınlanmadı?

Eşkıya EDHO neden yayınlanmadı, belli oldu. Dizinin son anda ATV'de yayınlanmama kararının perde arkasında seyircileri üzecek bir krizin olduğu ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Eşkıya neden yayınlanmadı?

Eşkıya EDHO neden yayınlanmadı, belli oldu mu, son dakikaya kadar tanıtımı yapılan ve bu akşam yayınlanacağı söylenen EDHO'nun neden yayınlanmadığına dair son dakika bilgiler gelmeye başladı. Dizinin yayınlanmamasının perde arkasında yapımcı şirket ile kanal arasında yaşanan kriz çıktı. İşte Eşkıya EDHO neden yayınlanmadı sorusunun cevabı: 

Yeni sezonuyla bugün ekranlara gelmesi beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yayınlanmadı.

Eşkıya EDHO neden yayınlanmadı, belli oldu?
Eşkıya EDHO neden yayınlanmadı, belli oldu?

 

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, EDHO’nun neden yayınlanmadığını açıkladı.

ATV’nin reyting rekorları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın merakla beklenen yeni sezonu bugün başlayacaktı.

Dizinin hayranları televizyonu açtığında beklenmedik bir kötü sürpriz ile karşılaştı.

Tanıtım filmlerinde bugün başlayacağı belirtilen EDHO’nun yerine Murat Cemcir ve Ahmet Kural’ın oynadığı Baba Parası adlı sinema filmi yayınlandı.

Dizinin hayranları yaşanan bu duruma tepki gösterirken, EDHO’nun neden yayınlanmadığını Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu açıkladı.

Eşkıya EDHO neden yayınlanmadı, belli oldu mu?
Eşkıya EDHO neden yayınlanmadı, belli oldu mu?

 

Twitter hesabından açıklama yapan Eyüboğlu, ATV'nin yeni zamlı sözleşmeyi imzalamaması üzerine yapım şirketi BVB'nin yeni bölümü kanala teslim etmediğini belirtti.


 

Yorumlar