Esaret Orhun kim? Esaret Orhun'u kim oynuyor? Cenk Torun biyografisi

Esaret Orhun kim? Esaret Orhun'u kim oynuyor? Cenk Torun biyografisi Esaret dizisinin başrol karakterlerinden Orhun'u canlandıran oyuncunun kim olduğu seyirci tarafından merak ediliyor. Orhun, dizide sert, kibirli ve kaba bir adamı canlandırıyor.

Google Haberlere Abone ol
Esaret Orhun kim? Esaret Orhun'u kim oynuyor?

Esaret Orhun kim? Esaret Orhun'u kim oynuyor? Cenk Torun biyografisi... Esaret dizisinin Orhun karakterini kimin canlandırdığı merak ediliyor. Orhun, daha önce hangi dizilerde oynadı soruları Kanal 7'de yayınlanan yeni diziyi izleyen seyirci tarafından merakla soruluyor. Dizide sert, kaba, kibirli bir adam olan Orhun, Hira isimli hizmetçisine yaptığı eziyetlerle tepki çekiyor. Peki, Esaret Orhun kim? Esaret Orhun'u kim oynuyor? Cenk Torun biyografisi

ESARET ORHUN KİM?

Kanal 7'de yeni Karamel Yapım tarafından hazırlanarak sunulan yeni dizi "Esaret"in başrolü "Orhun Demirhanlı" sertliği, kabalığı ve kibirli duruşuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Özellikle de "Hira" isimli hizmetçiye yaptıkları nedeniyle izleyicinin nefretini kazanmaya başlamış durumda. 

İstanbul'da yaşayan zengin ve asil bir ailenin oğlu olan Orhun, babasının ölümü sonrası ailenin reisi olmuş durumda. Aile, Osmanlı asilzadelerinden birinin soyundan geliyor. 

Esaret Orhun kimdir, kim oynuyor?
Esaret Orhun kimdir, kim oynuyor?

 

Ailenin kızları Nihan'ın Afrika'da gönüllü sivil toplum kuruluşu çalışanı olarak bulunması ve sonrasında burada çeteler tarafından öldürülmesi ailenin hayatını olumsuz etkiliyor.

Kardeşini kurtarmak isterken kurtaramayan Orhun ise bunun acısıyla daha da kabalaşıyor, suçlu olarak gördüğü "Hira" karakterine ise eziyetlerini artırıyor. 

Orhun, kardeşi Nihan'ın Hira tarafından zehirlendiğini düşünüyor ve ona işkence ederek intikamını aldığını düşünüyor. Dizide Orhun Demirhanlı karakterini Cenk Torun canlandırıyor. Peki, Cenk Torun kimdir?

CENK TORUN KİMDİR? BİYOGRAFİSİ

Cenk Torun 24 Mart 1974 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. 

Ayna zamanda Türk sanat müziği sanatçısı Nurdan Torun'un oğludur. 

Televizyon hayatına ilk kez Yıldız Tilbe'nin "Delikanlım" adlı şarkısının klibinde yer alarak başlamıştır. Daha sonra birçok televizyon dizisinde oynamış fakat 1996 yılında Özden Öğrük'ün karikatürünün televizyon versiyonunda yani Çılgın Bediş adlı dizide Oktay karakterini canlandırmış ve doksanlı yılların en ünlü oyuncularından biri hâline gelmiştir.

Esaret Orhun kimdir, kim oynuyor?
Esaret Orhun - Cenk Torun

 

Çılgın Bediş dizisi devam ederken kısa bir süre Aynalı Tahir dizisinde rol almış ve Çılgın Bediş sona erince bir dönem ekranlardan uzak kalmış ve sadece çok az dizide konuk oyuncu olarak ve sinema filmlerinde yer almıştır. Babası Enver Torun 2003 yılında vefat etmiştir. 

POLAT ALEMDAR ROLÜ İLK ONA TEKLİF EDİLMİŞ

2013 yılında Sabah gazetesine verdiği bir röportajda "Askere gitmeden önce Kurtlar Vadisi'nde Polat Alemdar karakterini oynamak için teklif aldım ama kabul etmedim. En büyük pişmanlığım, Hayatımın hatası diyebileceğim bir işti. Olsaydı ne güzel olurdu; dizi hâlâ devam ediyor. 'Mafya dizisi tutmaz' diye düşündüm. O dönemde yakışıklı jön rolleri üzerime yapışmıştı. "Benden mafya adamı nasıl olur? diye endişelendim açıkçası" dedi. 2015-2016 yılları arasında atv'de yayımlanan Yeter adlı dizide psikolog rolünü canlandırmıştır.


 

Yorumlar