Esaret Son Bölüm İzle Esaret 262. Bölüm Full Tek Parça İzle

Esaret 262. son bölümü izlemek isteyenler merakla bekliyordu. Dizinin önümüzdeki pazartesi günü yayınlanacak yeni bölümünün fragmanı yayınlandı. Yeni bölüme pişmanlıkların damga vuracağı gözleniyor.

Esaret son 262. bölüm yayınlandı. Esaret son bölümde; Hira'nın ölümünün üzerinden bir yıl geçmiştir. Sevdiği kadının cesedi başında onunla vedalaşan Orhun, darmadağın haldedir. Fakat Orhun'un bilmediği bir gerçek vardır. Önce düşmanı, sonra vicdanı, en sonunda ise hayatının aşkı olan kadın yaşamaktadır. Hira hala hayattadır! Ama bir kez daha esirdir. Bir kez daha özgürlüğüyle arasında zincirler durmaktadır. Kader ikilinin yolunu bir kez daha birleştirir.

ESARET SON 262. BÖLÜM İZLE FULL TEK PARÇA

Hira'nın ölümünün üzerinden bir yıl geçmiştir. Sevdiği kadının cesedi başında onunla vedalaşan Orhun, darmadağın haldedir. Fakat Orhun'un bilmediği bir gerçek vardır. Önce düşmanı, sonra vicdanı, en sonunda ise hayatının aşkı olan kadın yaşamaktadır. Hira hala hayattadır! Ama bir kez daha esirdir. Bir kez daha özgürlüğüyle arasında zincirler durmaktadır. Kader ikilinin yolunu bir kez daha birleştirir.

İşte Esaret 262. Bölüm full tek parça: