Erzurum'da eşi ve iki kızını öldüren adam zor anlar yaşattı.

Erzurum'da eski eşi ve iki kızını silahla öldürüp kaçmaya çalışan zanlı yaralı yakalandı. Başına silah dayayan ve özel harekat polislerince tetiği tuttuğu parmağından vurularak etkisiz hale getirilen zanlının 26 suçtan kaydının bulunduğu öğrenildi

Erzurum'da eşi ve iki kızını öldüren adam zor anlar yaşattı. - Sayfa 1

Erzurum'da eski eşi ve iki kızını silahla öldürüp kaçmaya çalışan zanlı yaralı yakalandı. Başına silah dayayan ve özel harekat polislerince tetiği tuttuğu parmağından vurularak etkisiz hale getirilen zanlının 26 suçtan kaydının bulunduğu öğrenildi. Evdeki iki çocuğun ekmek almaya gittikleri için saldırıdan kurtuldukları belirtildi

Erzurum'da eşi ve iki kızını öldüren adam zor anlar yaşattı. - Sayfa 2

Erzurum'da eski eşi ve iki kızını tabancayla öldüren, polisleri görünce caddede başına silah dayayan zanlı yaralı yakalandı.

Erzurum'da eşi ve iki kızını öldüren adam zor anlar yaşattı. - Sayfa 3

Alınan bilgiye göre, Raci A. (43), boşandığı eşi Gülçin K'nin (50) Hilalkent semti Kurtuluş Mahallesi Fabrikaönü Sokak'taki evine giderek çocuklarıyla görüşmek istedi.

Erzurum'da eşi ve iki kızını öldüren adam zor anlar yaşattı. - Sayfa 4

Raci A, çıkan tartışma sırasında Gülçin K. ile evdeki çocuklarına tabancayla ateş açtı. 

Kaçmaya çalışırken sırtına iki kurşun isabet eden Gülçin K. ile sırtından 3 kurşunla vurulan kızı Cansu A. (17) olay yerinde öldü, diğer kızı Burçin A. (24) göğsü ve kolundan yaralandı.