Ertan ve Erdal Torunoğulları kimdir?

Ertan ve Erdal Torunoğulları kimdir, nerelidir, kaç yaşında ve ne iş yapmaktadır? İşte Ertan Torunoğulları hakkında merak edilen bilgilerden bazıları:

Google Haberlere Abone ol
Ertan ve Erdal Torunoğulları kimdir?

Ertan ve Erdal Torunoğulları kimdir, nerelidir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, mesleği nedir? İşte Ertan Torunoğulları hakkında merak edilen bilgilerden bazıları: 

Ertan ve Erdal Torunoğulları spor dünyasının yakından tanıdığı bir iş adamlarıdır.

Fenerbahçe Kongre üyesi Ertan Torunoğulları ve ailesinin büyük bir kısmı Avrupa'da yaşıyor. 

Kardeşi Erdal Torunoğulları da Beşiktaş eski yöneticilerinden Erdal Torunoğullarıdır. 

Aslen Karslı olan Ertan Torunoğulları, şimdilerde Hollanda'da yaşıyorlar.

Aynı şekilde 50'li yaşlarda olan Erdal Torunoğulları da yine Avrupa'da yaşıyor.

FENERBAHÇE KONGRESİ İLE YENİDEN GÜNDEMDE

Ertan Torunoğulları'nın tekrar gündem olmasının nedeni ise Fenerbahçe kongresinin yaklaşması ve Ali Koç'un listesinde adının yer almasıdır.

Gelen son haberlere göre; Ali Koç'un oluşturacağı listeye girecek bir diğer isim ise Hollanda'da yaşayan başarılı iş insanı Edelstaal Yönetim Kurulu Üyesi Ertan Torunoğulları.

Koç'un özellikle yurtdışındaki dernekleri dinamik tutması için Torunoğulları'nın listede olmasına önem veriyor.

Beşiktaş'ın şampiyonluğunda başarılı transferle imza atan Erdal Torunoğulları'nın da kardeşi olan Ertan Torunoğulları, Fenerbahçe'nin kampanyalarını Avrupa'da başarıya ulaştırmasıyla tanınıyor.

"Hedef 1 milyon üye" kampanyası çerçevesinde Avrupa'da yaşayan yüzlerce Fenerbahçeliyi kongre üyesi yapmıştı.

Ertan Torunoğulları'nın yönetime girmesi durumunda, iki takım arasında yeşil sahalardaki rekabet yönetime de taşınmış olacak.

AİLE AVRUPA'DA YAŞIYOR

Torunoğulları düğünü

 

Torunoğullarıyla ilgili olarak en son şöyle bir haber düşmüştü:

Avrupa'da futbol ve iş dünyası Hollanda Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Aykut Torunoğulları, Sema Torunoğulları'nın kızı İnci'nin Yavuz Karalar ile evlilik töreninde buluştu.

Den Boch Brabandhale'de çok sayıda davetlinin katıldığı törende Edelstaal Şirketler Group ve Orka Hotels Yönetim Kurul Başkanı Turgut Torunoğulları, Beşiktaş yöneticisi Erdal Torunoğulları, Yavuz Torunoğulları, Ertan Torunoğulları, Ercan Torunoğulları ile aile dostları yer aldılar.

Dünyanın içinde bulunduğu korono virüsü nedeniyle zor günde düğün töreni düzenlediklerini söyleyen Aykut Torunoğulları "Oğlumuz Yavuz ve kızımız İnci'nin mutlu gününde tüm dostlarımızla mutluluğu paşlaştık. İnşallah sağlıklı ve mutlu olurlar" dedi.


 

Yorumlar