Ertan Özyiğit kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

Ertan Özyiğit kimdir, nerelidir, kaç yaşında ne iş yapıyor, uzmanlık alanı nedir? Özyiğit, CNN Türk ekranlarında katıldığı programda Ayasofya'nın Türkiye için bir sembol olduğunu belirterek, bu sembolün neden kapatıldığının sorgulanması gerektiğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Ertan Özyiğit kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

Ertan Özyiğit kimdir, nerelidir, kaç yaşında uzmanlık alanı nedir? CNN Türk ekranlarında Ayasofya tartışmaları konusunda açıklamalarda bulunan Özyiğit, Ayasofya'nın bir sembol olduğunu belirterek, bu sembolün neden kapatıldığının da sorgulanmaı gerektiğini söyledi. İşte Ertan Özyiğit kimdir, nerelidir sorularının cevapları ve biyografisi:

Ertan Özyiğit 1962 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Uzmanlık alanı Ekonomi olan Ertan Özyiğüt'in tarih ve gizli örgütlerle ilgili çalışmaları da bulunuyor. 

Şu ana kadar hem Türkiye’de hemde dünyada bir çok panelde moderatör ve yorumcu olarak göre yaptı. 

Ertan Özyiğit'in kendisine ait olan Wbr İstanbul isimli reklam ajansı bulunuyor.

Ekonomiden ziyade tarihi gizli örgütler üzerine araştırmaları bulunan Ertan Özyiğit, Siyonizm, Ezoterizm, Gizli Cemiyetler, Okültizm, Uluslararası İletişim, Stratejik Analiz ve Aile Şirketlerinde yönetim gibi alanlarda araştırmalar yaptı.

Ertan Özyiğit'in aynı zamanda, "MUSUL Vilayet Konseyi Bir Ayrılığın Hikayesi" isimli bir kitabı bulunuyor.

Özyiğit, Uluslararası Stratejik İletişim Ajansı (USIA) başkanıdır.

Türkiye’de ve dünyada çeşitli panellerde hem moderatörlük hem de yorumculuk yapmıştır.

KORONAVİRÜSÜ 6 AY ÖNCESİNDEN BİLMİŞTİ

Öte yandan Ertan Özyiğit'in ilginç bazı yönleri de bulunuyor. Bunlardan biri de koronavirüs ile ilgili 6 ay öncesinden yaptığı tahmindir. Özyiğiz, koronavirüs henüz ortaya çıkmadan 6 önce virüs salgının geleceği haberini vermişti. 

Ertan Özyiğit, virüs salgınından sonra yeni bir dünya düzeninin hakim olacağını belirterek, artık insanların hayatını "aldığı kredilerin" belirleyeceğini, Bill Gates tarafından üretilen çiplerin de bu bahaneyle dünya genelinde bütün insanlara takılacağını, bu vesileyle de artık devletlere de gerek kalmayacağını savunmuştu.

İŞTE ERTAN ÖZYİĞİT'İN UZMANLIK ALANI

Stratejik Analiz

Aile Şirketlerinde Yönetim

Uluslararası İletişim

Okültizm

Gizli Cemiyetler

Ezoterizm

Seminer Konuları

İllüminati

Tapınak Şövalyeleri

Gülhaç Teşkiilatı

Kuru Kafa Kemikler Teşkilatı

Sembolizm

Üçlü Komisyon

Hasan SABBAH – Haşhaşinler

Ertan Özyiğit son olarak Ayasofya tartışmaları ile ilgili olarak CNN Türk ekranlarında yayınlanan CNN Türk Masası'na konuk oldu.


 

Yorumlar