Erdoğan'dan Kobani'yi soran gazeteciye: Niye acele ediyorsun?

Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bazı ülkelerin milli güvenliklerine tehdit gerekçesiyle teröristleri istedikleri gibi bularak ortadan kaldırdığını söyledi. Erdoğan, Türkiye'nin aynı adımları atabileceği sinyalini verdi.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan'dan Kobani'yi soran gazeteciye: Niye acele ediyorsun?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Pati TBMM Grup Toplantısı'nda, önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, bazı ülkelerin milli güvenliklerine tehdit olarak gördükleri teröristleri her nerede olursa olsun bulup ortadan kaldırdıklarını söyledi. Erdoğan, "Öyleyse Türkiye'nin de aynı hakka sahip olduğunu kabul ediyorlar demektir. Buna ellerini sıktıkları, övgüler dizdikleri teröristler de dahildir. İnşallah yakında bu konuda milletimize müjdelerimiz olacaktır" açıklamasında bulunarak Türkiye'nin de milli güvenliğine tehdit olan teröristleri nerede olursa olsun bulup ortadan kaldıracağı sinyalini vermişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın grup toplantısından çıkışında bir gazeteci grup toplantısındaki sözlerini hatırlatarak, "Müjde derken Mazlum Kobani'yi mi kast ediyorsunuz?" diye sordu. Gazeteci sorusuna devam ederken Erdoğan, "Niye acele ediyorsun?" diyerek gazeteciyi susturdu.

"BU İŞLERİN HABERİ VERİLİR Mİ?"

Operasyonların gizli yürütüldüğü vurgusunu yapan Erdoğan, "Niye acele ediyorsun. Bu işlerin haberi verilir mi? Amerika haber vere vere mi geldi?" cevabını verdi.

Yorumlar