Erdoğan ile görüştüğü iddia edilen CHP'li açıklandı

Sözcü yazarı Rahmi Turan, daha önce köşesinde kaleme aldığı yazıda CHP'den birinin Külliye'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğünü açıklamış ancak isim vermemişti. Türkiye'nin gündemine oturan olayda Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yalanlama gelirken Rahmi Turan o ismi açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan ile görüştüğü iddia edilen CHP'li açıklandı

Londra'da bulunan Rahmi Turan geçtiğimiz günlerde kaleme aldığı bir yazıda CHP'den bir ismin Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğünü açıklamıştı. 

İDDİ ETTİĞİ İSMİ AÇIKLADI

Turan, ismi açıklmayacağını söylemesinin ardından kamuoyunda oluşan baskı sonucunda Sözcü gazetesine açıklamalarda bulundu. Rahmi Turan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen ismin Muharrem İnce olduğunu iddia etti.

İNCE: KENDİMİ YAKARIM

Rahmi Turan'ın iddialarının ardından açıklamalarda bulunan olayın odağındaki Muharrem İnce, "O kişi ben değilim. Eğer benim görüştüğüme dair bir belge varsa kendimi Taksim'de yakarım" dedi.

"MUHARREM İNCE'YMİŞ"

Ortaya attığı iddialar Türkiye'nin gündemini meşgul ederken tedavi için Londra'da bulunduğunu kaydeden Turan yaptığı açıklamada "Kaynağımın bana söylediğine göre, Saray'da Erdoğan'la görüşen CHP'li isim Muharrem İnce'ymiş. Hatta kaynağım İnce'nin hangi araçla geldiğini, saat kaçta Saray'a girdiğini, kaçta çıktığını dakika dakika söyledi. Ben de gazetecilik refleksiyle aldığım bu önemli bilgiyi köşemde isim vermeden yazdım." ifadelerini kullandı.

"TEDAVİ İÇİN"

Ortaya attığı iddiaların ardından kaybolduğu iddia edilen Rahmi Turan, tedavi için Londra'da olduğunu söyledi. Ortadan kaybolmadığını söyleyen Turan, suskunluğunun sebebini ise tedavisinin yoğunluğuna bağladı. Turan, "Son 2 gündür tedavimin yoğunluğu nedeniyle Türkiye'de olan bitenle çok ilgilenemedim. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerini de şimdi sizden öğrendim." dedi.

Yorumlar