"Erdoğan direnmeseydi bizi katledeceklerdi"

FETÖ mağduru Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 15 Temmuz'da direnmesi vesilesiyle kurtulduklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
"Erdoğan direnmeseydi bizi katledeceklerdi"

‘FETÖ ve PKK ile işbirliği' gerekçesiyle CHP'den istifa eden Mehmet Ali Çelebi, 15 Temmuz'a ilişkin çarpıcı bir paylaşımda bulundu. FETÖ'nün kumpas davalarında hapis yatan Çelebi, “Sayın Cumhurbaşkanımız 15 Temmuz'da direnmeseydi, ben dahil Türkiye'nin binlerce önemli ismi katledilecekti” dedi. Çelebi, devamında, “PKK severlerin hoş görüldüğü denklemlerle işim olmaz! Siyaseti bıraksam da 6+1 değil, Cumhur İttifakı derim” paylaşımı yaptı. Sosyal medyada linç edildi.

CHP'nin geldiği son duruma tepki gösterenlerden biri de partiden istifa eden Bağımsız İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi. Cumhur İttifakı'nın daha güvenilir olduğunu belirten Çelebi yaptığı açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 15 Temmuz'da direnmese ben dâhil kumpaslarda yargılanan istisnasız herkes, ölüm listelerindeki Türkiye'nin binlerce önemli ismi bugün hayatta olmayacaktı" ifadelerine yer verdi.

CUMHUR İTTİFAKI DERİM

Çelebi, yeni açıklamasında "Siyaseti bıraksam da 6+1 değil Cumhur İttifakı derim" ifadelerini kullandı. Çelebi sosyal medya hesabından şunları söyledi: "Asker kökenli bir vekilim. Silahlı Kuvvetlerimizin namuslu ellerinde yetiştim. Birçok devre arkadaşım şehit oldu. 40 bin vatan evladımız boşuna toprağa düşmedi. PKK-Öcalan severlerin hoş görüldüğü denklemlerle işim olmaz net! Siyaseti bıraksam da 6+1 değil Cumhur İttifakı derim!"

MİLLİ BİRLİK ŞART OLDU

Çelebi, terör örgütleri PKK- FETÖ ile kararlı mücadelenin şart olduğunun altını çizerek, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti Kurtuluş Savaşı'ndan sonraki en ciddi ve çok cepheli egemenlik mücadelesini vermektedir. PKK-FETÖ ile kararlı mücadele şarttır. Terör devletine müsaade edilemez, Mavi Vatan'da oldu bitti yapılamaz. 'Milli birlik' şarttır. Buna her türlü katkıyı sunarım" diye yazdı. Öte yandan gazeteci Barış Yarkadaş, Çelebi'nin AK Parti'ye katılacağını iddia etti.


 

Yorumlar