Engin Altan Düzyatan neden diziden ayrıldı?

Engin Altan Düzyatan nedn diziden ayrıldı, dizide ölüyor mu, Barbaroslar dizisinden ayrıldı mı, diziden neden ayrıldı soruları dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla tekrar gündeme gelmeye başladı.

Google Haberlere Abone ol
Engin Altan Düzyatan neden diziden ayrıldı?

Engin Altan Düzyatan neden ayrıldı veya Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı isimli dizisinden ayrıldı mı, diziden neden ayrıldı ya da ayrılacak mı soruları merakla soruluyor. 

Barbaroslar dizisinde Oruç Reis karakterini canlandıran Engin Altan Düzyatan, 19 Mayıs 2022 Perşembe günü yayınlanacak olan yeni bölümde ölüyor gibi görünüyor. 

Hal böyle olunca seyirci de Düzyatan'ın diziden ayrılıp ayrılmadığı konusunda kafa yormaya başladı.

Peki, durum nedir, Engin Altan Düzyatan Barbaroslar dizisinden ayrıldı mı?

TRT 1'de Es Film tarafından yapımcılığı üstenen Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yetkin Dikinciler ve Pelin Akil oynuyor.

Yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca'nın üstlendiği, senaryosunu Mustafa Burak Doğu ve Ethem Arslan'ın kaleme aldığı Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı'nda yaşanan aksaklıklara bir yenisi daha eklendi.

Dizide Oruç Reis karakterine hayat veren Engin Altan Düzyatan, daha önce koronavirüse yakalanarak ara verdiği dizide bu kez ölerek ara verecek. 

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin 31. Bölüm fragmanında Engin Altan Düzyatan'ın canlandırdığı Oruç Reis karakteri, ateşli silahla vurularak ağır şekilde yaralanıyor. Öldü diye bırakılan Oruç Reis, kardeşi Hızır Reis tarafından kurtarılıyor; ancak daha sonra fragmana göre hayatını kaybediyor. 

Oruç Reis'in "Hakkını helal et, İlyas'ın intikamını al" şeklindeki sözlerinden sonra farklı sahneler devreye giriyor. 

Düzyatan'ın diziden ayrılmasının nedeni olarka, dizinin asıl olarak Hızır Reis üzerinden ilerlemesi gerektiği kararı olarak görülüyor. 

Peki, gerçek hayatta Oruç Reis nasıl ölüyor. 

 

Yorumlar

taner Selam ben bu filmi oruç reis için izliyordum oda öldügüne göre bu dizi benim için bitmiştir
Cihan Sermen Dizinin can damarları Meryem ve İzabel'i öldürdünüz. Baba Oruç da giderse, bence, perdeyi indirin.