Emre Bol kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

Emre Bol Var Odasından ayrıldı mı, neden, açıklama yaptı mı, ayrılma nedeni nedir? Emre Bol kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

Google Haberlere Abone ol
Emre Bol kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

Emre Bol'un kim ve nereli olduğu merak edilirken; Var Odasından ayrıldı mı, neden, Bol ayrılık sonrası veya öncesinde bir açıklama yaptı mı, ayrılma nedeni nedir soruları da merakla soruluyor.  Peki, Emre Bol kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

EMRE BOL KİMDİR?

TV100'de yayınlanan Var Odası programının ünlü yorumcularından biri de Emre Bol'du. 

Emre Bol yorumlarıyla programa renk katıyordu. 

Ancak gelinen noktada programın Emre Bol olmadan yoluna devam ettiği görülüyor. 

Haliyle futbolseverler Emre Bol Var Odasından ayrıldı mı, neden ayrıldı diye soruyor. 

İşte detay: 

Var Odası yorumcusu Emre Bol, kanaldan ayrıldığını duyurdu. Programda görevli herkese teşekkür eden Emre Bol, Radyo D ve D-Smart’taki programlarına, Fotomaç’taki yazılarına devam edecek.

A Spor ekranlarında yaptığı yorumlarla dikkat çeken Emre Bol, geçtiğimiz yıl Tv100’de Ertem Şener’in sunduğu Var Odası programına dahil olmuştu. Sezon başından bu yana Tv100’de yorumlarını paylaşan Emre Bol, programdan ayrıldığını duyurdu. Bol, bundan böyle Fotomaç’taki yazılarıyla ve D-Smart’taki programıyla futbolseverlerin karşısına çıkacak.

Twitter hesabından Var Odası programından ayrıldığını duyuran Emre Bol, herkese teşekkürlerini iletti. Emre Bol’un yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

Emre Bol Var Odasından ayrıldı mı, neden?
Emre Bol Var Odasından ayrıldı mı, neden?

 

Sevgili dostlar, bugün itibarıyla VAR ODASI programından ayrıldım. Yayında ve yapımda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Yeni maceralarda buluşmak üzere.

EMRE BOL KİMDİR, NERELİDİR?

Aslen Rizeli Emre Bol, Türkiye Gazetesi'nde muhabirlik ve yazarlık görevlerinde bulunmuştur. Emre Bol daha sonrasında Turkuvaz Medya grubuna geçmiştir. Fotomaç'ta yazılar yazmakta ve spor programlarında değerlendirmeler yapmaktadır. Fenerbahçe taraftarı olduğu da bilinen Emre Bol, uzunca bir süre A Spor ekranlarında yorumlarını paylaştı. Geçtiğimiz yıl A Spor ekranlarına veda eden Emre Bol, Ertem Şener’in TV100 ekranlarında sunduğu Var Odası programına transfer oldu. Yaklaşık 1 yıl bu programda görev alan Bol, geçtiğimiz günlerde bu programdan da ayrıldığını duyurdu.

Yeni maceraların ışığını yakan ve farklı platformlarda olabileceğinin sinyallerini veren Emre Bol, şu an için üç yerde görev alıyor. Yıllardır olduğu gibi Fotomaç’ta yazılarını okuyucularıyla paylaşan Emre Bol, D-Smart ekranlarında Bolca Futbol programında ünlü isimleri konuk ediyor. Ayrıca Radyo D’de programlara imza atan Emre Bol’un önümüzdeki günlerde farklı kanallarda yer alabileceği tahmin ediliyor. Çektiği bir videoda “bakalım seneye nerede olacağız” diyerek takipçilerine teşekkür eden Emre Bol’un yeni adresinin yakın zamanda belli olması bekleniyor.


 

Yorumlar