Eminevim araba, faizsiz ev almak mümkün mü, Eminevim, Fuzulev, Katılımevim, Birevim araba nasıl alınır?

Faizsiz ev almak, araba satın almak mümkün mü, Eminevim, Fuzulev, Katılımevim güveniliri mi, FPK sistemi nedir? Piyasada birçok firma faizsiz sistemle vatandaşı ev sahibi yapma vaadi veriyor. Bunlardan bazıları Eminevim, FuzulEV ve Birevim gibi firmalardır. Peki FPK Nedir, nasıl işliyor?

Google Haberlere Abone ol
Eminevim araba, ev almak faizsiz sistem nedir?

Eminevim araba, faizsiz ev almak mümkün mü, Eminevim, Fuzulev, Katılımevim, Birevim araba nasıl alınır? Faizsiz ev almak, araba satın almak mümkün mü, Eminevim, Fuzulev, Katılımevim güveniliri mi, FPK sistemi nedir? Faiz ödemeden, kredi belasına bulaşmadan, peşinat ödemeden konut veya ev almak mümkün mü? Faizsiz ev almayı kim istemez ki! Ev sahibi olmak özellikle de yüzbinlerce lira faiz ödemeden ev sahibi olmak herkesin hayalidir. Piyasada faizsiz, kredisiz ve peşinatsız ev sahibi yapma vaadi veren birçok firma bulunuyor. Faizsiz ev araba almak Fuzul ev araba Eminevim ev araba almak mümkün mü, FPK sistemi nedir? Bunlardan bazıları Fuzul Evim, Eminevim ve Birevim gibi firmalardır. Eminevim Sistemi faiz ödemeden, kişinin bütçesine göre, dilediği yerden istediği gayrimenkulü alabilmesini sağlaması için kurgulanmış. Faiz ödememek üzerine kurgulanan Eminevim Sistemi, özünde imece ve yardımlaşma bulunuyor. Eminevim sisteminin bir adı da Elbirliği Sistemi olarak tanımlanıyor. Fuzul Evim ise FPK dediği bir sistemle vatandaşlara Faizsiz, Peşinatsız ve Kredisiz ev sahibi olma vaadinde bulunuyor. Peki bu sistemler nasıl işliyor? Eminevim araba, faizsiz ev almak mümkün mü, Eminevim, Fuzulev, Katılımevim, Birevim araba nasıl alınır?  

Faizsiz ev sahibi olmak mümkün mü, FPK sistemi nedir?
Faizsiz ev sahibi olmak mümkün mü, FPK sistemi nedir?

 

Eminevim sistemi; çekilişli sistem, peşinatlı sistem, vade ortası sistem, düşük taksitli çekilişli sistem, sabit yardımlı çekilişli sistem ve değer artışlı sistem gibi altı farklı sistem ile hizmet vermektedir.

EMİNEVİM SİSTEMİ NASIL ÇALIŞIYOR?

- Öncelikle ev alacak kişi ne kadarlık bir ev almak istediğini belirler. (Ör: 80.000 TL)

- Daha sonra kaç ay taksit yapılacağını belirtir. ( 60 aydan 120 aya kadar)

- Taksit sayısı, aynı zamanda o grupta kaç kişi olduğunu belirtir. ( 60 ay taksit = 60 kişilik grup)

- Her ay gruptaki kişilerin ödediği taksit bir ev parası eder.

Faizsiz ev sahibi olmak mümkün mü, FPK sistemi nedir?
Faizsiz ev sahibi olmak mümkün

 

- Her ay havuzda toplanan bir ev parasıyla noter huzurunda yapılan sıra tespiti sonucu bir kişiye ev alınır. Tıpkı halk arasında yapılan altın günü gibi

- Peşinatı düştükten sonra evin fiyatı, direkt taksit sayısına bölünür. Ortaya aylık ödenecek taksitler çıkar.

- Bu sistemde ilk ay evini alan kişiler kiradan kurtulup kendi evlerine geçtikleri için kendinden sonra alacak gruptaki diğer kişilere bir miktar fazla ödeme yaparak yardımda bulunur. Çünkü evini ilk alan kişi gruptaki diğer kişilerin parasıyla ev almıştır ve henüz onlar kirada oturmaktadır.

- Yapılan kurada ilk aylarda evi çıkmayan kişiler ise kirada oturmaya devam ettikleri için kendisinden önce evini alanlardan bir miktar yardım alırlar.

- İlk alanlar evin değeri üzerinden ödedikleri yardımla bir miktar fazla ödeme yapar. Sırasını bekleyenler ise yardım aldıkları için evin değeri üzerinden daha az ödeme yapar.

- Bu sistemde kişi evini alana kadar yardım aldığı için ödediği taksitler her ay düşer, evini aldıktan sonra ise kendinden sonra ev alacaklara yardım yapacağı için taksitleri bir miktar yükselir.

- Evini alan kişinin taksitleri bir miktar artar ve taksit bitimine kadar herhangi bir artış olmadan sabit ödeme yapar.

- Taksit sayısının yarısına kadar yapılan çekilişte evi henüz çıkmamış kişiler daha fazla bekletilmez ve tamamının evi taksit sayısının tam ortasında teslim edilir. Yani hiç kimse taksit yarısından sonrasını beklemez. En son alan kişi taksit sayısının yarısında evini alır.

- Belirlenen kesin teslim tarihinde ev teslim edilir.

- Daha sonra müşteri; kalan taksitleri sabit bir şekilde, kendi evine geçerek öder.

EMİNEVİM SİSTEMİ İLE EV ALMA AVANTAJLARI NELERDİR?

Taksitler faizsizdir. Organizasyon ücreti dışında fazladan herhangi bir ücret ödenmez.

Bu sistemde Faiz ödemeden ilk aylarda ev alma şansı vardır.

Evini bir müddet bekledikten sonra alacak olanlar o güne kadar yardım alır ve evini daha ucuza mal eder.

Türkiye'nin her yerinden, beğendiğiniz evi alabilirsiniz.

Kendi birikiminizle alacağınız evi Eminevim size daha kısa sürede teslim eder.

Bu sistem sizi tasarrufa yönlendirir.

Taksitler evinizi alana kadar düşer, evinizi aldıktan sonra borç bitimine kadar sabitlenir, hiçbir şekilde artmaz.

İstediğiniz her an evin değerinde değişiklik yapabilirsiniz.

Taksit öderken geçici sıkıntılar yaşadığınızda taksitlerinizi dondurabilirsiniz.

Zorunlu hallerde sistemden ayrılmanız gerekirse o güne kadar ödemiş olduğunuz rakamı alabilirsiniz.(Organizasyon ücreti iade edilmez)

Teslim tarihinde kişi kendi evine geçeceği için kiradan kurtulur ve evini ucuza mal eder.

Eminevim evini alan kişinin borcu bitene kadar teslim edilen eve satılamaz koyar. Böylelikle bütün müşterilerinin hakkını korumuş olur.

FUZUL EVİM FPK SİSTEMİ NEDİR?

Faizsiz ev sahibi yapma vaadinde bulunan firmalardan biri de Fuzul Evim'dir. Fuzul Evim, FPK olarak adlandırdığı Faizsiz, Peşinatsız ve Kredisiz ev sahibi yapmak sistemiyle daha iddialı bir şekilde ortaya çıkıyor.


 

Yorumlar