Emirates'in Uçuş Ağı 75 Şehre Ulaşacak

Emirates, haftada iki seferle başlayarak 4 Eylül'den itibaren Varşova'ya yolcu uçuşlarına devam edecek ve 7 Ekim'den itibaren sefer sayısını haftada üçe çıkaracak. Varşova, Emirates’in uçuş ağına dönüş yapan 25. Avrupa kenti olacak.

Google Haberlere Abone ol
Emirates'in Uçuş Ağı 75 Şehre Ulaşacak

Varşova'ya uçuşların yeniden başlamasıyla, Emirates mevcut uçuş ağını Eylül ayında 75 şehre çıkarırken Orta Doğu, Afrika, Asya Pasifik'teki yolcularına Dubai üzerinden Polonya'nın başkentine güvenli ve rahat bağlantı uçuşları sunuyor.

Şirket uçuş bağlantılarını kademeli olarak eski haline getirmekte ve daima yolcularının, ekibinin ve topluluklarının sağlığına ve güvenliğine öncelik vermek kaydıyla seyahat talebini karşılamak için yolcu operasyonlarına sorumlu bir şekilde devam etmek adına uluslararası ve yerel otoritelerle yakın çalışmalar yürütmektedir.

Emirates, Dubai-Varşova hattında First, Business ve Ekonomi sınıfı koltuk sunan geniş gövdeli Boeing 777-300ER uçağını kullanacak. EK179 sefer sayılı Varşova uçuşu, Cuma ve Pazar günleri 08:10'da Dubai'den kalkış yapacak ve EK180 sefer sayılı dönüş uçuşu ise Varşova'dan 15:00'da ayrılacak. Bu rota için 7 Ekim'den itibaren Çarşamba günleri ek sefer koyulacak.

Yolcular iş ve tatil amaçlı ziyaretçilere yeniden kapılarını açan Dubai'ye seyahat ederbilir ve konaklayabilirler. Yolcuların, ziyaretçilerin ve toplumungüvenliğini sağlayan COVID-19 PCR testleri, geldikleri ülke fark etmeksizin BAE vatandaşları, ülkede ikamet edenler ve turistler dahil, Dubai'ye (ve BAE'ne) tüm gelen ve aktarma yapan yolcular için zorunludur.

Dubai Destinasyonu: Pırıl pırıl güneşli plajları ve kültürel miras aktivitelerinden birinci sınıf ağırlama ve eğlence olanaklarına kadar, Dubai dünyadaki en popüler destinasyonlardan biridir. 2019 yılında, şehir 16,7 milyon ziyaretçi çekerken yüzlerce küresel toplantı ve sergi ile spor ve eğlence etkinliklerine ev sahipliği yapmıştır. Dubai, Dubai'nin misafir sağlığını ve güvenliğini korumaya yönelik kapsamlı ve etkili tedbirlerini destekleyen Dünya Seyahat ve Turizm Konseyi'nden (WTTC) dünyada Güvenli Seyahat damgası alan ilk şehirlerden biri olmuştur.

Esneklik ve güvence: Emirates'in rezervasyon politikaları yolcularına seyahat planlarında esneklik ve güven sunar. 30 Kasım 2020 tarihinde veya öncesinde seyahat etmek için Emirates biletlerini 31 Ağustos 2020'ye kadar satın alan yolcular, COVID-19 ile ilgili beklenmedik uçuş veya seyahat kısıtlamalarına bağlı olarak seyahat planlarını değiştirmek zorunda kaldıkları takdirde veya Flex ve Flex plus tarifesiyle rezervasyon yaptırmışlarsa, seyahat esnekliği sunan rezervasyon şartlarından ve seçeneklerinden faydalanabilirler. Daha fazla bilgi için buraya tıklayın. 

COVID-19 ile ilgili masraflar için dünya çapında ücretsiz güvence Yolcular artık seyahatleri sırasında COVID-19 tanısı konması halinde, Emirates'in COVID-19 ile ilgili tıbbi masrafları ücretsiz karşılamayı taahhüt etmesi sayesinde güvenle seyahat edebilecek. Bu sigorta 31 Ekim 2020 tarihine kadar Emirates ile seyahat eden yolcular için geçerlidir (ilk uçuşun 31 Ekim 2020 tarihinde veya öncesinde tamamlanması gerekmektedir) ve seyahatlerinin ilk uçuşunu tamamladıktan sonra 31 gün boyunca geçerlidir. Emirates yolcularının Emirates ile seyahat ettikleri noktaya varış sonrası başka bir şehre gitmeleri halinde de bu sigortanın sağladığı ilave güvenceden faydalanmaya devam edebilecekleri anlamına gelmektedir. Daha fazla bilgi için: https://www.emirates.com/tr/ turkish/help/covid19-cover/

Sağlık ve güvenlik: Emirates, yolculuğunun her adımında, tüm yolculara maske, eldiven, el dezenfektanı ve antibakteriyel mendilden oluşan ücretsiz hijyen kitleri dağıtılması dahil, kapsamlı bir dizi tedbir uygulayarak yolcularının ve çalışanlarının hem yerde hem de havada güvende olmasını sağlıyor. Bu tedbirler ve her bir uçuşta sunulan hizmetlerle ilgili daha fazla bilgi için aşağıdaki adresi ziyaret edebilirsiniz: https://www.emirates.com/tr/ turkish/help/your-safety/

Turist giriş şartları: Dubai'ye gelecek yabancı ziyaretçilere yönelik giriş şartları ile ilgili daha fazla bilgi için: https://www.emirates.com/tr/ turkish/help/flying-to-and- from-dubai/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Dubai'de ikamet eden kişiler en güncel şartları aşağıdaki adresten kontrol edebilirler: https://www.emirates.com/tr/ turkish/help/flying-to-and- from-dubai/

Yorumlar