Eminevim kimin sahibi kimdir, Eminevim nedir, şartları nelerdir?

Eminevim kimin sahibi kimdir, Eminevim nedir, şartları nelerdir, soruları uzun süredir otomotiv ve emlak sektörüne işi düşen herkes tarafından merakla sorulan sorulardır. Türkiye'de ilk kez faizsiz konut sahibi olma imkanı sunan Eminevim bu alanda öncü olmayı sürdüren bir şirkettir.

Google Haberlere Abone ol
Eminevim kimin sahibi kimdir, Eminevim nedir?

Eminevim kimin sahibi kimdir, Eminevim nedir, şartları nelerdir, kim tarafından ne zaman veya nerede kuruldu sorularının cevaplarını sizler için derledik. 

Faizsiz konut sistemi veya faizsiz araç otomobil araba sahibi olmak isteyenlerin imdadına Türkiye'de ilk olarak yetişen sistemi kuran kişidir Eminevim'in sahibi. Bu anlamda ülkemiz için büyük bir öneme sahip kişidir. Peki, Eminevim kimin sahibi kimdir, Eminevim nedir, şartları nelerdir?

Eminevim'i Türkiye'de faizsiz araba sahibi olmak isteyenlere kolaylık sağlamak amacıyla Eminotomotiv'i kuran Abdurrahman Emin Üstün kurmuştu. 

Eminevim 2005 yılında kuruldu; ancak şirketin asıl temeli Emin Otomotiv ile 1991 yılında atılmıştı. 

Abdurrahman Emin Üstün 20 Aralık 2020 tarihinde iş toplantısı için gittiği Ukrayna'nın Kiev kentinde vefat etti. 

Hayatı boyunca birlik ve beraberliğin gücüne inanan Üstün, 68 yıllık yaşamının 55 yılını iş hayatıyla geçirdi. Küçük yaşta iş hayatına adım atan başarılı iş insanı, girişimci kimliği ile yüze yakın şirketin kuruluşuna imza attı.

İlk olarak LİFSAN Hidrolik Sanayi, daha sonra GENTAŞ'ı ve ondan sonra da faizsiz Elbirliği Sistemi ile araç finansmanında ilk kez hizmet veren Eminotomotiv, son olarak da faizsiz Elbirliği Sistemi ile ilk kez konut finansmanında hizmet veren Eminevim'i kurdu.

Ardından Emin Grup çatısı altında sadece konut ve araç pazarında değil, gayrimenkul, inşaat, enerji, sigorta, turizm, tarım ve hayvancılık gibi daha birçok sektörde önemli atılımlar gerçekleştirerek pek çok şirketin kuruculuğunu yaptı.

Üstün aynı zamanda yardıma muhtaç insanlara destek olmak ve yardım çalışmalarını yürütmek için kurduğu (HAGEV) vakıf ile dünyanın pek çok noktasına yardım elini uzattı.

İnsanların ihtiyaçlarının karşılanmasına, toplumun gelişmesine, kalkınması ve eğitimli insanların yetişmesine katkılar sundu. 68 yıllık hayatının son anına dek ülkemiz için her zaman çalışan, daima yeni bir şeyler yapmak için çaba gösteren, güven duyulan, saygı gören bir iş insanı kimliğiyle 7'den 70'e herkesin sevgisini kazanan Üstün, 2019 yılında vefatının ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedildi.

ABDURRAHMAN EMİN ÜSTÜN KİMDİR?

Başarılı girişimci ve yatırımcı iş adamı A. Emin ÜSTÜN, 1951 yılında Bolu ilinin Gerede ilçesinde doğdu. 1969-1974 yılları arasında bugünkü adıyla Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Eğitim hayatı devam ettiği sırada 1973 yılında lif ve pres imalatı yapan LİFSAN Hidrolik Sanayi Şirketini kurdu.

1987 yılında ise inşaat ve arsa işleri alanında faaliyetlerini günümüze kadar sürdüren GENTAŞ’ın kuruculuğunu yaptı.

1991 yılında şu an faaliyetlerine aktif olarak devam eden ve elbirliği sistemine dayalı faizsiz bir sistem ile otomobil sahibi yapan Eminotomotiv’i, 2005 yılında ise otomobildeki Elbirliği Sistemi’ni konut sektörüne uyarlayarak, insanların faizsiz ev almasını sağlayan Eminevim’i kurdu.

40 şubeyle başlayan sistem şu an ülke genelinde 60’tan fazla ilde toplam 120 şubeye ulaşmıştır. Kurduğu sistemle Türkiye’de 150 binin üzerinde kişi, ev ve otomobil sahibi oldu. A. Emin Üstün, Eminevim, Eminotomotiv, Eminotomotiv 2. El, Emin Gayrimenkul Geliştirme, Emin Tarım ve Hayvancılık, Emin Enerji ve Emin Sigorta şirketlerini bünyesinde barındıran Emin Grup'un Onursal Başkanlığı'nı yürütmekteydi.

Eminevim kimin sahibi kimdir?
Eminevim Kurucusu Emin Üstün

 

Eminevim, bugün Türkiye'de onlarca şirketin taklidiğini yapmaya çalıştığı bu alanda faaliyet gösterdiği faizsiz konut edindirme sisteminin öncüsü ve mimarıdır. 

Bu alanda faizsiz ev sahibi olarak, bankalara faiz ödeme günahından kurtulan binlerce insanın ona vefa borcu var. 

Merhum Emin Üstün'den sonra şirketin başına oğulları geçti.

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı A. Sefa Üstün - 39 yaşında.

 

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. Musab Üstün'dür.

Eminevim kimin sahibi kimdir?
Emin Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. Musab Üstün

 


 

Yorumlar