Emanet Seher'e ne oldu, ayrıldı mı, neden ayrıldı?

Emanet Seher'e ne oldu, Seher Emanet'ten neden ayrıldı sorusunu merakla soran hayranları için dizinin yapımcısından cevap geldi.

Google Haberlere Abone ol
Emanet Seher'e ne oldu, ayrıldı mı, neden ayrıldı?

Emanet neden Seher dizisinden ayrıldı, diziden çıktı mı, dizinin yapımcılarından gelen açıklamada ne denildi? Emanet Seher'e ne oldu?

Kanal 7'de yayınlanan Emanet dizisinin başrol karakterlerinden Seher yeni sezonda dizide yok. Seher diziden ayrılmış görünüyor.

Yaman karakteriyle başrolü paylaşan Seher, yeni dönemde artık yok. 

Alınan son bilgiye göre Seher karakterini canlandıran oyuncu bizzat diziden ayrılma kararı aldı. 

Seher neden ayrıldı, Emanet'den çıktı mı, açıklama geldi
Seher neden ayrıldı, Emanet'den çıktı mı, açıklama geldi

 

Magazin dünyasına yansıyan bilgilere göre Seher, çekimler devam ettiği için çıkmasını kabul etmedi; ancak oyuncu kararından dönmedi.

Sözleşmesi devam ettiği halde diziden ayrıldığı belirtilen oyuncuyla şirket arasında yargısal süreçlerin başladığı belirtiliyor. 

Şirket, hikayesi devam ettiği için bu isteğini kabul etmeyince, Sıla Türkoğlu dizinin sezon finali çekimlerine katılmadı. Şirket, Mart ayı sonunda çekilen sezon finalini dublörle tamamladı.

Sıla Türkoğlu'nun sezon finalinden sonra, bu ayın başında yapılan 3.sezon tanıtım çekimlerine de katılmadığı ortaya çıktı.

DİZİNİN YAPIMCI ŞİRKETİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Sıla Türkoğlu hakkında sosyal medya hesaplarından yazılı açıklama yapa yapım şirketi, şu ifadeleri kullandı: "Dizimizin başrol oyuncusu Sıla Türkoğlu, üçüncü sezon dizide yer almak istemediğini şirketimize iletmiş, sözleşmesi ve hikayesi devam ettiği için bu talebi tarafımızca uygun görülmemiştir. Oyuncumuz, çekimlerin son haftasında avukatı aracılığıyla sözleşmesinin hemen feshedilmesini, aksi halde sete çıkmayacağını tarafımıza iletmiştir. Sözleşmesi devam ettiği için bu talep de tarafımızca reddedilmiştir."

Seher neden ayrıldı, Emanet'den çıktı mı, açıklama geldi
Seher neden ayrıldı, Emanet'den çıktı mı, açıklama geldi

 

"Ne yazık ki oyuncumuz Sıla Türkoğlu, sezon finali çekimlerine katılmamış, finalin dublörle tamamlanmasına yol açmıştır. Oyuncu ayrıca, yapımdan talep edilen yeni sezonun teaser çekimlerine de katılmayıp şirketimizle iletişimini tamamen kesmiştir. Meslek ilkeleri ve evrensel etik kuralları ile bağdaşmayan bu tutum, bizi muhataplarımıza karşı maddi ve manevi büyük bir yük altına sokmuştur."

"Yurt içi ve yurt dışında sayıları milyonları aşan izleyicilerimizi, yayıncı kanalımız Kanal 7'yi, bu yolculukta eşlik eden dağıtımcı şirket ile yurt dışındaki yayıncı kanallarımızı, davranışları ile mağdur eden oyuncumuzun sebebiyet verdiği bu durumdan dolayı özellikle çok üzgün olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Bu vesile ile, oyuncumuzun tüm bu hukuka aykırı davranışları, tarafımızca ve hukuk ekibimiz tarafından değerlendirilmektedir. Varılacak sonuç doğrultusunda gerekli tüm yasal yollara başvuracağımızı; yurt içi ve yurt dışındaki değerli izleyicilerimize, yayıncı kanalımıza ve yurt dışındaki yayıncı muhataplarımıza duyururuz. Son olarak; şartlar ne olursa olsun yaklaşık 120 kişilik büyük bir ekibin özveri ile hayat verdiği Emanet yolculuğunu, elimizden gelenin en iyisini yaparak sürdürme kararlılığında olduğumuzu da tüm samimiyetimizle belirtmek isteriz."

EMANET SEHER KİMDİR?

Sıla Türkoğlu 18 Nisan 1999 tarihinde İzmir'in Bornova ilçesinde dünyaya geldi.

Oyunculuğa 2018 yılında rol aldığı Ağlama Anne dizisiyle başladı.

2019’da, Yemin dizisinde Suna karakterini, 7 Eylül 2020’de Kanal 7'de yayımlanmaya başlayan Emanet dizisinde Seher karakterini canlandırdı.

4 Temmuz 2022'de yayınlanan 416. bölümüyle Emanet dizisinden ayrıldı.


 

Yorumlar