Emanet oyuncuları kim Emanet dizisi oyuncu kadrosunda kimler var?

Emanet dizisi oyuncuları arasında kimlerin olduğu sorusu seyirci tarafından bu aralar merakla soruluyor. Dizinin yeni sezonda hafta sonu akşam saatlerinde ekrana gelmesiyle beklenen ilgi yeniden uyandı. Peki, dizinin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Google Haberlere Abone ol
Emanet oyuncuları kim Emanet dizisi oyuncu kadrosu

Emanet oyuncuları kim, kadroda kimler var? Kanal 7 ekranlarında bomba gibi bir dizi daha yayına başlayacak. Tanıtımının yapıldığı dizi şimdiden izleyicide merak uyandırdı. Oyuncu kadrosu ile dikkati çeken dizinin konusu merak edildi. Kanal 7'nin en çok beğenilen ve izlenen dizilerinden olan 'Adını Sen Koy' ve 'Yemin' dizisinin yapım şirketi Karamel Yapıma ait olan dizi en çok izlenenler listesine girmeye aday.

EMANET DİZİSİ OYUNCULARI

Güçlü kadrosu ile dikkat çeken 'Emanet' in oyuncu kadrsounda şu isimler yer alıyor:

Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Rüzgar Özkan, Melih Özkaya, Aylin Veziroğlu, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Osman Aydın, Rüya Koriç, Hilal Yıldız, Oğuz Yağcı, Ömer Gecü, Binnaz Ekren, Zeynep Naz, Derya Ertun, Muhammed Ali Aydın, Özge Ağyar, Volkan Yıldırım, Hayat Olcay, Orhan Sertsoy

EMANET BAŞROL KARAKTERİ YAMAN

Kanal 7'nin ilgiyle takip edilen dizisi "Emanet"te Yaman karakterine hayat veren Halil İbrahim Ceyhan kimdir? Kanal 7'nin her Çarşamba ekranlara gelen "Emanet" dizisi, izleyicilerin büyük ilgisini çekiyor. Diziyle ilgili en çok merak edilen konulardan biri de Yaman karakterini canlandıran Halil İbrahim Ceyhan'ın hayatı.

HALİL İBRAHİM CEYHAN KİMDİR?

"Emanet" dizisindeki Yaman karakterine can veren Halil İbrahim Ceyhan, 1986 yılında İstanbul'da doğdu. Boyu 1.80 m, kilosu 76 kg olan Ceyhan, sanat dünyasında oldukça çok yönlü bir isim. Müzik ve sinema sektörlerinde fotomodel, söz yazarı, şarkıcı, besteci ve aktör olarak faaliyet gösteriyor.

SANAT KARİYERİ VE MÜZİKAL BAŞARILARI

Ceyhan, Eylül 2019'da "Kendini Bana Bırak" adlı single çalışmasıyla müzik dünyasına adım attı ve bu parça 1 milyona yakın izlenme sayısına ulaştı.

OYUNCULUK DENEYİMİ VE "EMANET"

Halil İbrahim Ceyhan, oyunculuk kariyerine ilk adımını 2019'da "Hemen Döneriz" isimli filmle attı. 2020 yılında ise "Emanet" dizisinde Yaman karakteriyle ekranlara geldi ve bu rolüyle geniş bir izleyici kitlesinin beğenisini kazandı.

Halil İbrahim Ceyhan, sanat dünyasında gösterdiği çok yönlü başarılarla dikkat çeken bir isim olarak ön plana çıkıyor. "Emanet" dizisindeki performansıyla da kendine has bir hayran kitlesi edindi.

KONUSU NEDİR?

Büyük bir aşk hikayesinin olacağı Emanet, bu aşk hikayesinin yanı sıra entrikaları ile de izleyicinin dikkatini çekmeyi amaçlıyor. Dramatik olaylar serisinin yaşanacağı dizi tüm ailece izlenecek diziler arasında girmeye şimdiden aday gözüküyor.

KANAL 7 KİMİN?

Kanal 7 televizyonu 27 Temmuz 1994 tarihinde kuruldu. Yeni Dünya Medya Grubu bünyesinde yer alıyor.  Kanal 7 televizyonu genel yayın yönetmeni Zahid Akman'dır. En sevilen dizileri arasında 'Yemin' ve 'Ah Kalbim' dizileri yer almaktadır.

 

Yorumlar