Elite 5. Sezon olacak mı ne zaman çıkacak?

Elite 5. Sezon olacak mı ne zaman çıkacak? Elite 5. Sezon çıkacak mı, yeni sezon için gerekli izinler alındı, yeni sezon ne zaman başlayacak soruları dizinin hayranları tarafından merakla soruluyor. İşte Elite dizisinin yeni sezonları hakkında merak edilen bilgilerden bazıları:

Google Haberlere Abone ol
Elite 5. Sezon olacak mı ne zaman çıkacak?

Elite 5. Sezon olacak mı ne zaman çıkacak? veya Elite yeni sezon için gerekli olan onayları aldı mı, aldıysa yeni sezon yani 5. Sezon ne zaman yayınlanacak? İşte Elite diziszinin yeni sezon bilgileri: 

Yazının en başında şunu belirtelim: Bu dizi Türk ve İslam toplumunun yapısına tamamen ters bir dizidir. Diziyi izlemeden önce bunu bilmenizde fayda var.

Elite dizisinin 4. Sezonu 18 Haziran 2021 Cuma günü yayına girdi. Diziyi izleyenler yeni sezonun ne zaman çekileceğini merak ediyor. 

Elite 5. Sezon çıkacak mı
Netflix'in ünlü dizisi Elite

 

Dizinin hayranlarına müjdeli bir haberimiz. Netflix'in popüler İspanyol dizisi Elite, 5. sezon onayını aldı. 

İspanyol dizisi Elite, 5. sezon onayını aldı. 5. sezonda, ekibe yeni isimler de dahil olacak.

Netflix'in en popüler yapımlarından biri olan Elite, yayınlandığı andan itibaren platformun en çok izlenen uluslararası dizileri arasında yerini aldı. Netflix, 2019 yılında dizinin 20 milyon abone tarafından izlendiğini açıklamıştı.

İspanya'daki özel bir yatılı okul olan Las Encinas'taki entrikaları anlatan gençlik dizisinden hayranlarına müjdeli bir haber geldi.

Deadline'ın haberine göre, henüz dizinin 4. sezonu yayınlanmadan 5. sezona onay verilmesinin yanı sıra, 5. sezonda dizinin kadrosuna Valentina Zenere ve André Lamoglia'nın dahil olduğu da açıklandı. Dizinin 4. ve 5. sezon yayın tarihleri ise henüz netlik kazanmış değil.

Elite 4. Sezon Oyuncuları ve Karakterleri Kimler?

Maria Pedraza Rolü : Marina

Miguel Herrán Rolü : Christian

Jaime Lorente Rolü : Nano

Danna Paola Rolü : Lu

Itzan Escamilla Rolü : Samuel

Miguel Bernardeau Rolü : Guzman

Álvaro Rico Rolü : Polo

Mina El Hammani Rolü : Nadia

Ester Exposito Rolü : Carla

Omar Ayuso Rolü : Omar

Arón Piper Rolü : Ander

Carla Diaz Rolü: Ari

Martina Cariddi Rolü: Mencia

Manu Rios: Patrick

Şubat 2021’de, dördüncü sezonun galasından önce Netflix, Elite’i beşinci sezon için yeniledi. 5. sezon duyurusu ile birlikte 4. sezonda tanıştığımız heyecan verici yeni karakterlerin yanı sıra yeni sezon için bir çift yeni karakterin de tanıtımları yapıldı.

Elite 5. sezon çekimlerine Şubat 2021’de başladı ve 4. sezon prodüksiyonunun beş aylık sprintine bakılırsa çekimler bu yaz bitecek. 

 

Yorumlar

migdegazozu Cümlede yanlışlık var, Türk ve İslam toplumuna değil, Müslüman olan Türk'lerin yapısına ters bir dizi. Ya da en doğru şekilde İslam'a ters diyebiliriz, Farklı dinden olan Türk'leri es geçmeniz yanlış olur.