Elif Dördüncü Aydemir kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

Elif Dördüncü Aydemir kimdir, nerelidir, sorusu son dönemlerde Aydemir'i ekranlarda yorum yaparken görenler tarafından sıklıkla dile getiliyor.

Google Haberlere Abone ol
Elif Dördüncü Aydemir kimdir, nerelidir, kaç yaşın

Elif Dördüncü Aydemir kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır soruları Aydemir'in katıldığı tartışma programlarındaki yorumlarından sonra sıklıkla dile getiliyor. 

Elif Dördüncü Aydemir, Quatro Siyaset Stratejileri Başkanıdır.

Yaklaşık 50'li yaşlarında olan Siyaset stratejileri uzmanı olan Elif Dördüncü Aydemir, son dönemde televizyon kanallarında karşımıza çok sık çıkan isimlerden biri oldu.

Marmara Üniversitesi Fransızca Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü mezunudur.

Elif Dördüncü Aydemir kimdir?
Elif Dördüncü Aydemir

 

Mezuniyetin ardından Paris I Panthéon-Sorbonne Üniversitesi ile eğitimini devam ettirmiştir.

Sorbonne Üniversitesi’nde lisans ve doktora çalışmalarını tamamlamıştır.

Günümüzde bir çok üniversitede Siyasi Kampanyalar, Siyaset Bilimi, Siyaset Sistemleri ve kurumlar için hükümet ile ilişkiler gibi bir çok konu üzerine seminer ve dersler vermektedir.

Ayrıca İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak yüksek lisans derslerini sürdüren Aydemir, çok iyi derecede İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

Maalesef Elif Dördüncü Aydemir hakkında doğum tarihi, yaşı, aslen nereli olduğu, doğum yeri ve özel hayatı ile ilgili bilgilerine ulaşılamamıştır. 

QUATRO NE DEMEK, NEDİR?

Quatro Siyaset alanında danışmanlık hizmetleri veren bir araştırma ve analiz şirketidir. 

Şirketin başkanı Elif Dördüncü Aydemir'dir.

Şirketin tanıtım yazısında, "QU4TRO Siyaset Stratejileri, 16 yılı aşan kurumsal tecrübe ve bilgi birikimi sayesinde Başkanlık seçimleri, Milletvekilliği seçimleri, Belediye Başkanlığı seçimleri ve İş Dünyası STK seçimlerinde gerçekleştirmiş olduğu 100'ün üzerindeki başarılı çalışma ile Türkiye’nin önde gelen profesyonel danışmanlık şirketidir." deniliyor.


 

Yorumlar

ibrahim akkaya bunu herkes biliyor.