Elidor reklamında oynayan kim?

Elidor reklamında oynayan kim, pembe kısa saçlı reklam oyuncusunun kim olduğu merak ediliyor. Aslında sporla ilgilenen ya da voleybolla yakından ilgilenenler söz konusu kişiyi tanıyor. Peki, kim bu oyuncu?

Google Haberlere Abone ol
Elidor reklamında oynayan kim?

Elidor reklamında oynayan kim, adı nedir, oyuncu mu, manken mi, kadın mı erkek mi, soruları bu aralar merakla soruluyor. 

Elidor şampuan reklamında bu aralar oynayan isim, son dönemlerin en çok tartışılan isimlerinden biri oldu. 

Milli Kadın Voleybol takımı oyuncularından Ebrar Karakurt, uzun süren tartışmalı hayatından sonra şimdi de Elidor reklamlarıyla karşımıza çıkıyor. 

Elidor reklamında oynayan kim?
Elidor reklamında oynayan kim?

 

Ebrar Karakurt, milli voleybolcu kadınlardan biridir; ancak son dönemlerde oyunculuğundan ziyade yaşadığı ilişki nedeniyle gündeme gelen bir isimdi. 

Karakurt, kendisi gib kadın olan başka bir kişiyle "duygusal ilişki" yaşadığını açıklayarak gündem olmuştu. 

Karakurt'un bu açıklaması haliyle toplumda tepkiyle karşılanmıştı. 

Peki, Ebrar Karakurt kimdir?

Ebrar Karakurt 17 Ocak 2000 tarihinde Balıkesir'de dünyaya geldi. 

Pasör çaprazı olarak oynayan Karakurt'un boyu 1,96 metredir.

2021 yılı itibarıyla Türkiye kadın millî voleybol takımı ve İtalya takımı Igor Gorgonzola Novara'nın oyuncusudur.

Voleybola 12 yaşında VakıfBank Spor Kulübü'nde başladı.

VakıfBank formasıyla iki sene üst üste hem yıldızlar hem de gençler kategorisinde Türkiye şampiyonluğu yaşayan smaçör, geçtiğimiz sezon A Takım ile birlikte antrenmanlara çıktı ve zaman zaman forma giyme şansı buldu.

U23 Milli Takımı'yla Dünya Şampiyonu olan Ebrar Karakurt, U18 Milli Takımı'yla mücadele ettiği Dünya Şampiyonası'nda 'En İyi Smaçör' ödülünün sahibi oldu.

2018 yılında VakıfBank A Takımı'na yükselen Karakurt 1 Kulüpler Dünya Şampiyonası Şampiyonluğu ve 1 Türkiye Ligi Şampiyonluğu yaşadı.

Mayıs 2021'de İtalya Kadınlar Voleybol Ligi takımlarından Igor Gorgonzola Novara'ya transfer oldu ve 2 yıllık sözleşme imzaladı.


 

Yorumlar