Elfin Tataroğlu kimdir? Elfin Tataroğlu nereli, evli mi, eşi kim? Biyografisi

Elfin Tataroğlu'nun kim ve nereli olduğu tartışma programlarında yaptığı yorumlar ve tespitleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Daha çok muhalefetin düşüncelerini savunarak hükümete muhalif olduğu anlışalan Tataroğlu'nun kim ve nereli olduğu merak ediliyor. Elfin Tataroğlu kimdir?

Google Haberlere Abone ol
Elfin Tataroğlu kimdir? Elfin Tataroğlu evli mi?

Elfin Tataroğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşında, mesleği nedir soruları bu aralar merakla soruluyor. Katıldığı televizyon kanallarında muhalefet partilerinin görüşleri doğrultusunda görüş ve değerlendirmelerde bulunan Tataroğlu'nun asıl mesleğinin ne olduğu da merak ediliyor. Tataroğlutartışma programlarının son dönemlerde müdavimleri arasında yer alan isimlerden biri oldu. Tataroğlu, örgüt kültürü, liderlik ve elektronik öğrenme konularında akademik çalışmaları bulunan bir isimdir. Peki, Elfin Tataroğlu kimdir, kocası kimdir, nerelidir, evli mi, annesi kim, kitapları?

ELFİN TATAROĞLU KİMDİR?

Elfin Tataroğlu 1978 yılında İzmir'de dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini İzmir'de tamamladı.

İzmir Saint Joseph Fransız Lisesi’ni bitirdikten sonra 2001 yılında Bilkent Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümünü bitirdi.

Accademia Italiana Floransa’da tasarım ve dil eğitimi aldı. Bilgi Üniversitesi İşletme Yönetimi alanında yüksek lisans yaptı. Halen İstanbul Üniversitesi’nde İşletme Yönetimi ve Organizasyon doktorası yapmaktadır.

Elfin Tataroğlu kimdir? Elfin Tataroğlu nereli, evli mi, eşi kim? Biyografisi
Elfin Tataroğlu, tarafsız görünümlü olsa da en son katıldığı Habertürk tartışma programında CHP içindeki Atatürkçü kadınlardan biri olduğunu itiraf etmişti.

 

Örgüt kültürü, liderlik ve elektronik öğrenme konularında akademik çalışmaları yer almaktadır.

İyi düzeyde İngilizce ve Fransızca, orta düzeyde İtalyanca ve İspanyolca biliyor.

2010-2012 Yılları arasında CHP Kadın Kolları MYK Üyeliği yapmıştır.

İzmir 2. Bölge 24. Dönem Milletvekili Adayı, 34. Kurultay Divan Yazman Üyesi, Konak İlçe’den İl Kongre Delegesi ve İzmir Kurultay Delegesi seçilmiştir.

CHP 18.Olağanüstü Kurultayı’nda BYKP’den Parti Meclisi Üyesi seçilmiştir. Doktora düzeyinde akademik araştırmalar yapmakta ve siyasi makaleleri gazetelerde yayınlanmaya devam etmektedir.

Elfin Tataroğlu kim nereli kaç yaşında?
Elfin Tataroğlu

 

Halen Bahçeşehir Üniversitesi İşletme Yüksek Lisansı programında öğretim görevlisi olarak ders vermektedir.

Elfin Tataroğlu evli ve bir çocuk annesidir.

Elfin Tataroğlu, doktora düzeyinde akademik araştırmalar yapmakta ve siyasi makaleleri gazetelerde yayınlanmaya devam etmektedir.

Tataroğlu, Habertürk başta olmak üzere bazı televizyon kanallarında sıkça görülen ve yorumlarına başvurulan isimlerden biridir.

Tataroğlu'nun, "Bahriye: Aydinlanma Yolunda Bir Ömür" adında bir eseri de bulunuyor.

CNNTÜRK'TE PROGRAMI TERK ETMİŞTİ

Elfin Tataroğlu, daha önce CNNTürk'te katıldığı bir programda Gazeteci Zafer Şahin ile yaşadığı tartışma sonrasında programı terk etmişti. '8 Mart Feminist Gece Yürüyüşü'ne ilişkin yaşanan tartışma sonrası gerilim yükselmiş, Tataroğlu canlı yayında stüdyoyu terk etmişti.

Yaşanan tartışmada Zafer Şahin'in "Başarısız siyasi kariyeriniz" sözleri sonrası Elfin Tataroğlu, "Başarısız siyasi kariyeriniz mi? Ne kadar ayıp bir şey! Çok ayıp bir şey bu" diyerek tepki göstermişti. 

Programın moderatörü Ahmet Hakan'ın araya girme çabaları da işe yaramadı ve reklam arası verildi. Reklamın ardından Elfin Tataroğlu, canlı yayına dönmeyerek programdan ayrılmıştı.


 

Yorumlar