Ünlü Fast Food Markası Bitcoin ile satışa başladı

Ünlü Fast Food Markası KFC, Bitcoin ile satış yapacağını duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü Fast Food Markası Bitcoin ile satışa başladı

Kripto para Bitcoin ile işlem yapacağını duyuran firmaların sayısı gün geçtkçe artıyor. Bunlara bir yenisi daha eklendi. Ünlü Fast Food Markası olan KFC Bitcoin ile satış yapacağını duyurdu.

Bitcoin, kripto para piyasasının en çok yatırım alan para birimi olmasına ve hızlı yükselişine rağmen finans çevreleri ve yatırımcılar tarafından yasal statüsü ve meşruluğu tartışılıyor. İşte bu tartışmalar sürerken fast food devi KFC'nin Kanada resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamayla Bitcoin'e yatırım yapmayı planlayanları heyecanlandırdı.

"Bitcoin'in ne olduğunu ya da nasıl çalıştığını bilmiyoruz ama sizinle parmaklarınızı yalayacak kadar iyi bir tavuğun arasına girmek istemedik"

BITCOIN KURUCUSU KİMLİĞİNİ AÇIKLARSA BİR KOVA TAVUK VERECEK

Takipçilerden gelen yorumlara da cevap veren KFC, birikimlerin yükselişteki Bitcoin'e yatırım olarak kullanılmasını da önerdi.

Bitcoin'in kurucusu olduğu iddia edilen 'Satoshi'ye de seslenen KFC, kimliğini açıklaması halinde kendisine bir kova tavuk vereceklerini açıkladı.

Limitli bir süre için geçerli teklifte "KFC Kova" 0.0010305 bitcoin'e, yani yaklaşık 14 dolara (Yaklaşık 52 lira) satılıyor.

Yorumlar