Time: ABD, ekonomik savaşı kaybediyor

TIME dergisi, ABD'nin dünyayla girdiği ekonomik savaşı kaybedeceğini iddia etti. ABD'nin en ünlü dergilerinden TIME yeni sayısında "batıyoruz" kapağıyla yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
Time: ABD, ekonomik savaşı kaybediyor

ABD Başkanı Donald Trump, Birleşmiş Master Genel Kurulu'nda ülke ekonomisinin güçlendiği iddia ederken ABD'nin en ünlü, dünyanınsa sayılı dergilerinden olan TIME, ABD ekonomisinin çöküşe geçtiğini ve hatta batışa sürüklendiğini okuyucularına duyurdu.

"AMERİKA'DA ARTIK YAŞAM ÇOK ZOR"
TIME dergisinin kapağı, ülkede yaşanan ekonomik vehameti gözler önüne serdi. Dergi kapağında bir öğretmenin ABD'deki yaşantısı özetlenirken, kapakta, “16 senelik öğretmenim, Master diplomam var, Ekstra iki iş yapıyorum. Ama faturalarımı ödemek için kan bağışı yapıyorum. Amerika’da yaşam artık çok zor." ifadelerine yer verildi.

ABD'DE EKONOMİ
ABD hızla büyük bir ekonomik felakete sürüklenirken halk duruma tepki göstermeye devam ediyor. Her ne kadar ABD Başkanı bu durumu kabullenmeyip böbürlenmeye devam etse de halk isyan bayrağını çekemeye hazırlanıyor.

Time dergisi
 
Dünya ile yarışmaktan, ekonomik koşulları gözardı eden ABD Başkanı Donald Trump gerisinde büyük bir enkaz taşıyor. ABD Başkanı Trump'a BM'de de ABD'yi büyütüp geliştirdiğini söylediği sırada kahkahalarla gülmüşlerdi.

Yorumlar