MarTech Awards'tan GittiGidiyor'a birincilik ödülü

Türkiye'nin öncü e-ticaret sitesi GittiGidiyor, hayata geçirdiği Google Reklam Paketi ile MarTech Awards'da “En İyi MarTech Ekosistemi Kullanımı” ödülünün sahibi oldu. Türkiye'de bir ilk olan reklam paketi, GittiGidiyor'da işlerini büyütmek isteyen tüm satıcı ve KOBİ'lere daha fazla kullanıcıya ulaşma ve görünürlüklerini artırma fırsatı sunuyor. 

Google Haberlere Abone ol
MarTech Awards'tan GittiGidiyor'a birincilik ödülü

Pazarlama için faydalanılan teknolojileri, bu teknolojilerin yaratıcı ve etkili kullanımını ödüllendirmek üzere düzenlenen MarTech Awards'ta ödüller sahiplerini buldu. Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen ve 5 ana kategori altında 41 alt kategoriden oluşan MarTech Awards'ta Türkiye'nin öncü e-ticaret sitesi GittiGidiyor Google Reklam Paketi ile “En İyi MarTech Ekosistemi Kullanımı” kategorisinde birincilik ödülünü kazandı.

GittiGidiyor'un Türkiye'de bir ilke imza atarak hayata geçirdiği Google Reklam Paketi, GittiGidiyor aracılığıyla işlerini büyütmek isteyen tüm satıcı ve KOBİ'lere, daha fazla kullanıcıya ulaşma, görünürlüklerini ve satışlarını artırma imkânı sağlıyor. 
Google Adwords reklamlarının önemli bir pazarlama aracı olmakla birlikte stratejik bir planlama gerektirdiğini belirten GittiGidiyor Pazarlama Direktörü Feyza Dereli Fedar, “Bu projeyle satıcılarımıza kolaylık sağlıyor, satıcılarımızın Google reklam arayüzüne girmeden GittiGidiyor'dan pratik bir şekilde Google Alışveriş Reklamları'nda yer almasını sağlıyoruz” dedi. Bu kapsamda Google Reklam Paketi ile satıcıların daha fazla potansiyel kullanıcıyla buluşmalarına ve satışlarını artırmalarına destek olduklarının altını çizen Fedar, Türkiye'de bu uygulamayı ilk kez satıcılara sundukları ve bu ödülü almaya hak kazandıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Reklam hizmetinden yararlanmak için GittiGidiyor'da “Bana Özel” sayfasından Google Reklam Paketi satın alınabiliyor. Belirlenen reklam bütçesine, listelenen ürün modeli ve sayısına göre en uygun paketi GittiGidiyor'dan seçip almak mümkün.
Google arama motorunda ürünleri arayan kişilere Google Reklam Paketi sayesinde görünürlük sağlanıyor. Satıcılar böylelikle ürünlerine daha çok ziyaret alarak satışlarını artırıyor.
Google Reklam Paketi harcamalarına ilişkin performans raporlarına “Bana Özel” sayfasından ulaşılarak reklam performansı takip edilebiliyor.

Yorumlar