LC Waikiki Hayatı Kolaylaştıran Yapay Zeka Çözümlerine Odaklanacak

LC Waikiki Hayatı Kolaylaştıran Yapay Zeka Çözümlerine Odaklanacak

Google Haberlere Abone ol
LC Waikiki Hayatı Kolaylaştıran Yapay Zeka Çözümlerine Odaklanacak

Türk moda perakendesinin lider markası LC Waikiki, 8-10 Mart 2019 tarihleri arasında katılımcıları, datathon etkinliği kapsamında LC Waikiki Genel Merkezi’ne davet ediyor. Moda perakendeciliğinde hayatı kolaylaştıracak yapay zeka projelerinin geliştirilmesini hedefleyen etkinlikte, satış ve e-ticaret konuları ele alınacak. Fortune Dergisi editörü Kerem Özdemir, Hepsiburada Head Of Data İsmail Parsa, Koç Üniversitesinde Profesör ve Invent Analiğin Kurucusu Gürhan Kök, LC Waikiki BT Uygulama Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Şeraffettin Özer, LC Waikiki E-Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Salih Yılmaz, LC Waikiki Planlama Strateji ve Süreç Geliştirme Direktörü Serkan Ulukaya, LC Waikiki Planlama Strateji ve Süreç Geliştirme Grup Müdürü Nilden Çiğnitaş Yurdakul ve Türkiye Yapay Zeka İnsiyatifi Kurucusu ve Gelecekhane CEO’su Halil Aksu’nun jüride yer aldığı etkinliğinde birinci olan ekip 15 bin TL, ikinci olan ekip 10 bin TL, üçüncü olan ekip ise 5 bin TL’nin sahibi olacak.

LC Waikiki, moda perakendesinde yapay zeka ile hayatı kolaylaştıracak çözümler üretmek, inovasyon oluşturmak amacıyla datathon etkinliği düzenleyecek. 8-10 Mart tarihleri arasında LC Waikiki Genel Merkezi’nde gerçekleşecek etkinlikte “Satışı Keşfedin” başlığı altında “İklimin, Fiyatın ve Stok Bulunurluğun Satışa Etkisi” ve ”e-ticaret” başlığı altında ise “Churn” konularında yeni çözümler elde edilmesi hedefleniyor. LC Waikiki “Moda Perakendeciliğinde Hayatı Kolaylaştıracak Yapay Zeka Çözümleri” temasıyla hayata geçireceği datathon etkinliğinde yapay zeka alanında kendine güvenen 18 yaş üstü herkese kapılarını açacak.

LC Waikiki Moda Perakendesindeki Sorunlara Çözüm Arayacak

8-10 Mart 2019 tarihleri arasında LC Waikiki Genel Merkezi’nde gerçekleşecek datathon etkinliğine gençleri davet eden LC Waikiki BT Uygulama Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Şeraffettin Özer, moda perakendesinde bir ilke daha imza atmalarının gururunu duyduklarını dile getirdi. Özer; “Türk moda perakendesinin lider markası LC Waikiki olarak yeni kuşak gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Gelişen çağ ve teknoloji bizleri aynı zamanda yeni çözümler bulmaya da yönlendiriyor. Bu nedenle LC Waikiki olarak genç kuşaktan da destek alarak sektörümüzün ve markamızın karşı karşıya olduğu sorunlara çözümler bulmak üzere yeni projeler geliştirmeyi hedefliyoruz. Bu kapsamda da tüm gençlere kapılarımızı açıp onları genel merkezimizde ağırlamak ve teknolojinin günümüze kattıklarından faydalanarak yenilikçi gelişmeleri sektörümüze kazandırmayı amaçlıyoruz. 18 yaş üstü katılımcıları datathon etkinliğimize davet ediyoruz” dedi.

Yorumlar